REKLAMA
Zber a predvarenie hroznových listov ( na plnenie)

Zber a predvarenie hroznových listov ( na plnenie)

(SARMA) Hroznové listy sa často plnia rôznymi plnkami. V tomto videu vám ukážem, že ako si ich velmi jednoducho nazbierate aj vy doma a ako ich treba predvariť. Plnku si už dá každý podla chuti. Ja robím Sarmu každý rok aj do mrazničky.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
5
  • listy Hroznové čerstvé Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Nazbierame si tolko hroznových listov kolko chceme naplniť. Zbierame len jemné, hladké, na hmat mäkké listy svetlozelenej farby. Môžte zbierať menšie aj väčšie, len nech sú mladé.

2. Krok

Listom obkrájame stopky a následne ich na pár sekúnd ponárame do hrnca s vriacou vodou. Listy necháme dovtedy vo vode kým zmenia svoju farbu. Keď listy svoju farbu zmenili, tak sú dostatočne mäkké a ohybné na naplnenie.

3. Krok

Plnku si už každý môže zvoliť sám podla chuti. Takto predvarené listy môžte dať aj do chladničky a naplniť ich až na druhý či tretí deň. Nech sa vám darí !!!

Zber a predvarenie hroznových listov ( na plnenie) - krok prípravy 1
4. Krok

Dalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4985 receptov

Banán

461 receptov

Lacné jedlá

1558 receptov

Mäsité jedlá

2296 receptov

Kuracie mäso

802 receptov

Rýchle jedlá

4238 receptov

Zaváranie

154 receptov

Nátierky

340 receptov

Príloha

1370 receptov