REKLAMA
Zber a predvarenie hroznových listov ( na plnenie)

Zber a predvarenie hroznových listov ( na plnenie)

(SARMA) Hroznové listy sa často plnia rôznymi plnkami. V tomto videu vám ukážem, že ako si ich velmi jednoducho nazbierate aj vy doma a ako ich treba predvariť. Plnku si už dá každý podla chuti. Ja robím Sarmu každý rok aj do mrazničky.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
5
  • listy Hroznové čerstvé Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Nazbierame si tolko hroznových listov kolko chceme naplniť. Zbierame len jemné, hladké, na hmat mäkké listy svetlozelenej farby. Môžte zbierať menšie aj väčšie, len nech sú mladé.

2. Krok

Listom obkrájame stopky a následne ich na pár sekúnd ponárame do hrnca s vriacou vodou. Listy necháme dovtedy vo vode kým zmenia svoju farbu. Keď listy svoju farbu zmenili, tak sú dostatočne mäkké a ohybné na naplnenie.

3. Krok

Plnku si už každý môže zvoliť sám podla chuti. Takto predvarené listy môžte dať aj do chladničky a naplniť ich až na druhý či tretí deň. Nech sa vám darí !!!

Zber a predvarenie hroznových listov ( na plnenie) - krok prípravy 1
4. Krok

Dalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov