REKLAMA

Višňová torta s kakaovým korpusom

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
20

Kakaový korpus

  • 10 vajec Pridané do
  • 300 g kr cukoru Pridané do
  • 2400 g hl múky Pridané do
  • 60 g kakaa Pridané do
  • 10 pl olaja Pridané do
  • 1 prášok do pečiva Pridané do

Plnka

  • 750 g mascarpone Pridané do
  • 3 smotany na šľahanie Pridané do
  • cukor práškový podľa chuti Pridané do
  • 2 vanilka poháre višní Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Korpus: Vajíčka si vyšľaháme s cukrom do tuhej peny a postupne pridávame olej, múku, kakao a prášok do pečiva.

2. Krok

Pečieme cca na 180°C cca 17 min. Priemer 25cm

3. Krok

Ja pečiem cesto na polovicu, takže z 5 vajec a tď - každý korpus rozdelím na 2 časti takže dokopy mám 4 pláty.

4. Krok

Plnka:

5. Krok

Mascarpone, šľahačka, vanilku a cukor spolu vyšľaháme do tuhej plnky.

6. Krok

Na korpus dáme plnku, višne a takto pokračujeme a so zvyšnými korpusmi.

7. Krok

Nakoniec tortu ešte obtrieme plnkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4465 receptov

Mäsité jedlá

2123 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Mascarpone

327 receptov

Patizón

11 receptov

Raňajky

1294 receptov