REKLAMA

Zdroj: Freepik

Viedenská káva

Základom viedenskej kávy je dvojité espresso, na ktorom je nastriekaná hustá šľahačka s čokoládovou posýpkou. Príprava viedenskej kávy je úplne jednoduchá a zvládnete ju doma.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
1
  • 2 x espresso Pridané do
  • 30 ml horúca voda Pridané do
  • 50 šľahačka Pridané do
  • čokoládové hobliny Pridané do
REKLAMA

Postup

5 min.
1. Krok

Do skleného pohára s uškom si pripravíme dvojité espresso. Prijeme k nemu ešte 30 ml horúcej vody, čím vznikne espresso lungo.

2. Krok

Na espresso nastriekame šľahačku a posypeme ju čokoládovými hoblinkami alebo kakaovým práškom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4970 receptov

Mäsité jedlá

2293 receptov

Cuketa

466 receptov

Rýchle jedlá

4221 receptov

Lacné jedlá

1552 receptov

Patizón

13 receptov

Večera

4686 receptov

Pre diabetikov

633 receptov