REKLAMA

Zdroj: Freepik

Viedenská káva

Základom viedenskej kávy je dvojité espresso, na ktorom je nastriekaná hustá šľahačka s čokoládovou posýpkou. Príprava viedenskej kávy je úplne jednoduchá a zvládnete ju doma.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
1
  • 2 x espresso Pridané do
  • 30 ml horúca voda Pridané do
  • 50 šľahačka Pridané do
  • čokoládové hobliny Pridané do
REKLAMA

Postup

5 min.
1. Krok

Do skleného pohára s uškom si pripravíme dvojité espresso. Prijeme k nemu ešte 30 ml horúcej vody, čím vznikne espresso lungo.

2. Krok

Na espresso nastriekame šľahačku a posypeme ju čokoládovými hoblinkami alebo kakaovým práškom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4378 receptov

Mäsité jedlá

2097 receptov

Mascarpone

313 receptov

Večera

4050 receptov

Raňajky

1258 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Cestoviny

492 receptov

Dezert

3372 receptov