Tekvicový prívarok

REKLAMA

Na trhu je dostupné obrovské množstvo rôznych druhov tekvíc. Na každé jedlo sa hodí iný druh. Za vyskúšanie určite stojí tekvicový prívarok z maslovej tekvice.

  • 30Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 šalotku Pridané do
  • 1 maslovú tekvicu Pridané do
  • 3 pl olivového oleja Pridané do
  • morská soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 kl mletej rasce Pridané do
  • 1 väčší zemiak Pridané do
  • 400 ml zeleninového vývaru Pridané do
  • 150 ml smotana na šľahanie Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Šalotku ošúpeme a nakrájame nadrobno.

2. Krok

Tekvicu ošúpeme a nakrájame na kocky.

3. Krok

Olivový olej zohrejeme a začneme restovať kúsky tekvice, ktoré osolíme, okoreníme a posypeme mletou rascou. Po piatich minútach pridáme aj očistený a nakrájaný zemiak a zmes podlejeme vývarom.

4. Krok

Hrniec zakryjeme a zeleninu varíme 20 minút domäkka. Potom pridáme smotanu a všetko rozmixujeme ponorným mixérom, ešte chvíľu povaríme a môžeme podávať napríklad s fašírkami a varenými zemiakmi.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0

nádherné, fakt

Podobné recepty

Najlepší cuketový prívarok
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepší cuketový prívarok

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Hlivový perkelt
Recept od prémiového používateľa
Dusený špenát
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Dusený špenát

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové cuketové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové cestoviny

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Vynikajúce gratinované zemiaky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Brokolicová polievka s balkánskym syrom a pažítkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pečený baklažán plnený šošovicou
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Pečený baklažán plnený šošovicou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Podobné recepty

Najlepší cuketový prívarok
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepší cuketový prívarok

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Hlivový perkelt
Recept od prémiového používateľa
Dusený špenát
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Dusený špenát

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové cuketové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové cestoviny

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Vynikajúce gratinované zemiaky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Brokolicová polievka s balkánskym syrom a pažítkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pečený baklažán plnený šošovicou
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Pečený baklažán plnený šošovicou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Top kategórie

Obed

790 receptov

Dezert

670 receptov

Raňajky

328 receptov

Večera

676 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image Lucka

Tekvicový prívarok

Na trhu je dostupné obrovské množstvo rôznych druhov tekvíc. Na každé jedlo sa hodí iný druh. Za vyskúšanie určite stojí tekvicový prívarok z maslovej tekvice.

30
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Šalotku ošúpeme a nakrájame nadrobno.

2. Krok

Tekvicu ošúpeme a nakrájame na kocky.

3. Krok

Olivový olej zohrejeme a začneme restovať kúsky tekvice, ktoré osolíme, okoreníme a posypeme mletou rascou. Po piatich minútach pridáme aj očistený a nakrájaný zemiak a zmes podlejeme vývarom.

4. Krok

Hrniec zakryjeme a zeleninu varíme 20 minút domäkka. Potom pridáme smotanu a všetko rozmixujeme ponorným mixérom, ešte chvíľu povaríme a môžeme podávať napríklad s fašírkami a varenými zemiakmi.

Ingrediencie
1
šalotku
1
maslovú tekvicu
3 pl
olivového oleja
morská soľ
mleté čierne korenie
1 kl
mletej rasce
1
väčší zemiak
400 ml
zeleninového vývaru
150 ml
smotana na šľahanie