REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Oru-TEwQgCyx0bh0vy2k/f6246e58e864750e671bc9953c0e06.jpeg)
Šunkafleky
Výborné šunkafleky s fliačkami, údeným mäsom a kyslou smotanou.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 300 g fliačky
- 250 ml kyslá smotana
- 2 ks vajce
- 100 g údené mäso
- vegeta
- olej
- mleté čierne korenie
- soľ
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
      REKLAMA
   
Postup
 50 min.
1. Krok 
  V osolenej vode uvaríme fliačky. Do vody pridáme tiež trochu oleja.
2. Krok 
  Na panvici opražíme do zlatista cibuľku. Potom pridáme uvarené údené mäso a ochutíme.
3. Krok 
  Vo veľkej mise zmiešame uvarené fliačky s cibuľou a mäsom.
4. Krok 
  Preložíme ich do vymastenej zapekacej misy a polejeme zálievkou.
5. Krok 
  Zálievku pripravíme zmiešaním kyslej smotany, vajec, vegety a korenia.
6. Krok 
  Zapekáme na 220°C približne 25 minút.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4KTUsDujnh-z116Q6M_D/0f5e5483cbe58e6360be01e9d652f4.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OeVWf3fACDJZnx3TurKO/db9c9466cb4d417438349d6c0d6d03.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xjFMa06FotXsHbp98o7g/f4dc4aa3e323ddd0b8d60644931c8f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LNswOrkVtgEN6WvG-jxU/5ba044840f9b872818b365e0aeb036.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XY3TQXNNzCalampwR9MF/58b478193759ea675f38a8e38f1e70.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Wweu0K5QPW9hYHtePRoy/437549ea2bddea06d4a801726fb913.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iMZEgBTJ9iO18odWzNRf/7111388dd7bd9b4da73cd38031103d.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/8XtCLaUTYfQCW2RZWKXF/b54acd5f457aa932d06987fc7d6ae7.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 