REKLAMA
Zdroj: 500 from Getty Images
Šťavnatý korpus na tortu
Tento recept na šťavnatý korpus je ideálny pre všetky vaše torty. Je veľmi jednoduchý na prípravu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
- 200 g hnedý cukor
- 225 g mäkké maslo
- 4 kus veľké vajcia
- 200 g hrubá múka
- 2 čl prášok do pečiva
- 1 čl vanilkový extrakt
- 1 čl soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Predhrejte rúru na 175°C. Tortovú formu vymažte maslom.
2. Krok
V miske zmiešajte hnedý cukor a mäkké maslo. Pridajte vajcia a dôkladne premiešajte.
3. Krok
Pridajte múku, prášok do pečiva, vanilkový extrakt a soľ a miešajte až do hladka.
4. Krok
Vylejte cesto rovnomerne do tortovej formy.
5. Krok
Pečte ho v predhriatej rúre 45 až 50 minút, alebo kým nie je korpus zlatohnedý.
6. Krok
Po upečení nechajte korpus vychladnúť v tortovej forme.