Ingrediencie

počet porcií 2
  • ciabatta
  • hovädzie mäso
  • petržlenová vňať
  • olivový olej
  • bazalka
  • rukola
  • ks jarná cibuľa
  • chili paprička
  • stručik cesnak
  • vínny ocot
  • hnedý cukor
REKLAMA

Postup

1. Krok

Najskôr si pripravím 2 kusy hovädzieho filé - potriem cesnakom, olivovým olejom, vínnym octom a na kúsky nakrájanou petržlenovou vňaťou. Nechám na 2 hodinky odpočívať v chladničke.

2. Krok

Ostatné suroviny (hrsť bylín, chilli, cesnak, cibuľku a cukor) rozmixujem mixérom s troškou vody, aby mi vznikol taký sauce, ktorý budem dávať na sendvič.

REKLAMA
3. Krok

Pripravím si gril alebo grilovaciu panvicu, ktorú poriadne rozohrejem a na troške oleja osmažím mäso z každej strany. Ciabatty rozkrojím na polovice a tiež krátko opečiem na panvici.

4. Krok

A už iba servírujem - polovica ciabatty, nasiaknutá šťavou, na ňu mäsko, rukolu, bazalku a polejeme našou pripravenou omáčkou. Prikryjeme druhou polovicou ciabatty a môžeme sa do toho pustiť.

Hodnotenia (1)

5.0
a month ago

je to dobrota, je z kuchyne našich mamičiek a starých mám :-)

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie