Segedínsky guláš

REKLAMA

Za mňa jednoznačne ten najlepší recept na segedínsky guláš, s ktorým sa so mnou podelila moja babička.

  • 50Minút
  • 6Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6

Suroviny

  • 500 g bravčové pliecko Pridané do
  • 800 g kyslá kapusta Pridané do
  • 200 ml smotana na varenie Pridané do
  • 500 ml voda Pridané do
  • 3 ks bobkový list Pridané do
  • 3 ks nové korenie Pridané do
  • 2 pl mletá paprika sladká Pridané do
  • 1 pl soľ Pridané do
  • 1 ks cibuľa Pridané do
  • 1 pl slnečnicový olej Pridané do

Príloha

  • 1 balenia knedľa Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

POSTUP: Na oleji speníme cibuľu, nakrájame mäso a pridáme k cibuli.

2. Krok

Pridáme soľ, koreniny a restujeme kým je mäso biele.

3. Krok

Následne pridáme kapustu, zalejeme vodou a necháme variť 30 minút.

4. Krok

Po dovarení, pridáme smotanu na varenie a premiešame.

5. Krok

SERVÍROVANIE: Segedínsky guláš podávame spolu s knedľou.

6. Krok

„Ľudia, ktorí radi jedia, sú vždy najlepšími ľuďmi."

Komentáre (2)

Lesana 23. 12. 2021

Vyborne to bolo

Petronela 16. 12. 2021

Moje obľúbené jedlo

Podobné recepty

Pravý maďarský bravčový perkelt
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Klasická plnená paprika
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Klasická plnená paprika

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová panenka s horčičovou omáčkou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Kurací perkelt s haluškami
Recept od prémiového používateľa
Jednoduchá sviečková na smotane
Recept od prémiového používateľa

Podobné recepty

Pravý maďarský bravčový perkelt
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Klasická plnená paprika
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Klasická plnená paprika

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová panenka s horčičovou omáčkou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Kurací perkelt s haluškami
Recept od prémiového používateľa
Jednoduchá sviečková na smotane
Recept od prémiového používateľa

Top kategórie

Obed

1157 receptov

Mäsité jedlá

479 receptov

Kuracie mäso

196 receptov

Lacné jedlá

638 receptov

Raňajky

432 receptov

Večera

1000 receptov

Pečivo

133 receptov

Dezert

865 receptov
Recipe author image Cooking_with_Moni

Segedínsky guláš

Za mňa jednoznačne ten najlepší recept na segedínsky guláš, s ktorým sa so mnou podelila moja babička.

50
Minút
6
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

POSTUP: Na oleji speníme cibuľu, nakrájame mäso a pridáme k cibuli.

2. Krok

Pridáme soľ, koreniny a restujeme kým je mäso biele.

3. Krok

Následne pridáme kapustu, zalejeme vodou a necháme variť 30 minút.

4. Krok

Po dovarení, pridáme smotanu na varenie a premiešame.

5. Krok

SERVÍROVANIE: Segedínsky guláš podávame spolu s knedľou.

6. Krok

„Ľudia, ktorí radi jedia, sú vždy najlepšími ľuďmi."

Ingrediencie
Suroviny
500 g
bravčové pliecko
800 g
kyslá kapusta
200 ml
smotana na varenie
500 ml
voda
3 ks
bobkový list
3 ks
nové korenie
2 pl
mletá paprika sladká
1 pl
soľ
1 ks
cibuľa
1 pl
slnečnicový olej
Príloha
1 balenia
knedľa