Segedínsky guláš
Za mňa jednoznačne ten najlepší recept na segedínsky guláš, s ktorým sa so mnou podelila moja babička.
- 50Minút
- 6Počet porcií
Ingrediencie
Suroviny
- 500 g bravčové pliecko
- 800 g kyslá kapusta
- 200 ml smotana na varenie
- 500 ml voda
- 3 ks bobkový list
- 3 ks nové korenie
- 2 pl mletá paprika sladká
- 1 pl soľ
- 1 ks cibuľa
- 1 pl slnečnicový olej
Príloha
- 1 balenia knedľa
Postup
POSTUP: Na oleji speníme cibuľu, nakrájame mäso a pridáme k cibuli.
Pridáme soľ, koreniny a restujeme kým je mäso biele.
Následne pridáme kapustu, zalejeme vodou a necháme variť 30 minút.
Po dovarení, pridáme smotanu na varenie a premiešame.
SERVÍROVANIE: Segedínsky guláš podávame spolu s knedľou.
„Ľudia, ktorí radi jedia, sú vždy najlepšími ľuďmi."
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Segedínsky guláš
Za mňa jednoznačne ten najlepší recept na segedínsky guláš, s ktorým sa so mnou podelila moja babička.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/28mM-QiJjA2TKc4GISle/b9f37a47dedb3b3923abe0ebd307419f.jpg)
POSTUP: Na oleji speníme cibuľu, nakrájame mäso a pridáme k cibuli.
Pridáme soľ, koreniny a restujeme kým je mäso biele.
Následne pridáme kapustu, zalejeme vodou a necháme variť 30 minút.
Po dovarení, pridáme smotanu na varenie a premiešame.
SERVÍROVANIE: Segedínsky guláš podávame spolu s knedľou.
„Ľudia, ktorí radi jedia, sú vždy najlepšími ľuďmi."