REKLAMA

Zdroj: FB - Recepty vaše a starej matere

Šampiňóny s údeným tofu na smotane

Najlepší šampiňónový perkelt. Šampiňóny s údeným tofu na smotane. Výborne chutia s cestovinou.

REKLAMA
Parádne tofu recepty, ktoré spestria jedálniček! Jednoduchá príprava a skvelá chuť

Recept nájdeš v tomto článku

Parádne tofu recepty, ktoré spestria jedálniček! Jednoduchá príprava a skvelá chuť

Ingrediencie

porcií
5
  • 500 g huba Pridané do
  • 1 ks veľká cibuľa Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl mletá červená paprika Pridané do
  • 1 čl mletá kurkuma Pridané do
  • 1 čl vegeta Pridané do
  • 1 ks paradajkový pretlak Pridané do
  • 1 ks šľahačka Pridané do
  • 1 pl polohrubá múka Pridané do
  • 1 ks citrónová šťava Pridané do
  • 1 pack tofu Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Šampiňóny očistíme a nakrájame na mesiačiky.

2. Krok

Cibuľu nakrájame na drobno, orestujeme na panvici s troškou olivového oleja. Pridáme tam nakrájané šampiňóny, červenú papriku, korenie, soľ a zalejeme vodou po vrch šampiónov.

3. Krok

Zhruba po 10 minútach pridáme paradajkový pretlak a tofu. Dusíme, dokým nie sú šampiňóny mäkké.

4. Krok

Na záver pridávame smotanu na šľahanie, v ktorej rozmiešame múku a necháme zovrieť. Dochutíme podľa potreby, môžeme pridať pár kvapiek citróna a vegetu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov