REKLAMA

Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Rýchle domáce ražniči

Recept na výborné ražniči pečené na špajdli - bravčové mäso, klobáska, slanina, cibuľa a paprika.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6

Suroviny

  • 500 g bravčové pliecko Pridané do
  • 100 g údená slanina Pridané do
  • 1 pár klobása Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 1 ks paprika Pridané do

Marináda

  • 3 pl kečup Pridané do
  • 3 pl plnotučná horčica Pridané do
  • 3 pl olej Pridané do
  • 3 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • grilovacie korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Suroviny na marinádu zmiešame vo väčšej miske.

2. Krok

Mäso nakrájame na kocky.

3. Krok

Zmiešame mäso s marinádou a necháme v chladničke odpočívať aspoň hodinu, ideálne cez noc.

4. Krok

Na druhý deň nakrájame klobásu, slaninu, cibuľu a papriku na približne rovnakú veľkosť.

5. Krok

Striedavo napichávame na špajdľu jednotlivé suroviny.

6. Krok

Špajdle položíme na plech na pečenie, podlejeme vodou a pečieme prikyté vo vyhriatej rúre na 180°C zhruba hodinu. Počas pečenia ražniči popretáčame a podlejeme výpekom.

Podobné recepty

Rýchla živanska v rure

Recept na pečenú živanskú v rúre

Pomaly pečené bravčové pliecko

Toto recept je jednou z najtradičnejších metód prípravy bravčového mäsa. Pomalé pečenie v rúre poskytuje mäsu možnosť stať sa jemným a šťavnatým, pričom ho obohatí o skvelé a pikantné chute. Mäso je výborné konzumovať s omáčkou, zemiakovým pyré alebo s grilovanou zeleninou. Pokiaľ radi experimentujete s chuťami, pridajte do marinády na mäso podľa vlastnej chuti aj iné korenie.

Živánska v alobale na plechu

Živánska v alobale na plechu, ktorú pravidelne pripravujem pre celú rodinu, najmä na víkendy. Táto verzia pripravená v alobale na plechu je veľmi praktická.

Domáci pečený veľkonočný syrek

K veľkej noci neodmysliteľne patrí aj veľkonočný syrek. Je to tradičné veľkonočné jedlo na severovýchode Slovenska.

Pravý segedínsky guláš

Tento jednoduchý a veľmi chutný segedínsky guláš podávame s parenou knedľou, alebo s chlebíkom

Chrumkavá zemiaková baba

Chrumkavá haruľa na plechu

Pečené bravčové mäso v rúre

Chutná večera z jedného plechu.
Adri1017
Adri1017
Náhľad receptu Trhané bravčové mäso
Videorecept

Trhané bravčové mäso

Recept na pečené trhané bravčové mäso

Podobné recepty

Rýchla živanska v rure

Recept na pečenú živanskú v rúre

Pomaly pečené bravčové pliecko

Toto recept je jednou z najtradičnejších metód prípravy bravčového mäsa. Pomalé pečenie v rúre poskytuje mäsu možnosť stať sa jemným a šťavnatým, pričom ho obohatí o skvelé a pikantné chute. Mäso je výborné konzumovať s omáčkou, zemiakovým pyré alebo s grilovanou zeleninou. Pokiaľ radi experimentujete s chuťami, pridajte do marinády na mäso podľa vlastnej chuti aj iné korenie.

Živánska v alobale na plechu

Živánska v alobale na plechu, ktorú pravidelne pripravujem pre celú rodinu, najmä na víkendy. Táto verzia pripravená v alobale na plechu je veľmi praktická.

Domáci pečený veľkonočný syrek

K veľkej noci neodmysliteľne patrí aj veľkonočný syrek. Je to tradičné veľkonočné jedlo na severovýchode Slovenska.

Pravý segedínsky guláš

Tento jednoduchý a veľmi chutný segedínsky guláš podávame s parenou knedľou, alebo s chlebíkom

Chrumkavá zemiaková baba

Chrumkavá haruľa na plechu

Pečené bravčové mäso v rúre

Chutná večera z jedného plechu.
Adri1017
Adri1017
Náhľad receptu Trhané bravčové mäso
Videorecept

Trhané bravčové mäso

Recept na pečené trhané bravčové mäso

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

3996 receptov

Mascarpone

274 receptov

Mäsité jedlá

1941 receptov

Dezert

2937 receptov

Cestoviny

451 receptov

Večera

3670 receptov

Raňajky

1048 receptov

Šaláty

325 receptov