Rybacia nátierka
Rybky
- 10Minút
- 3Počet porcií
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 3 konzervy sardinky vo vlastnej šťave
- 1 menšia cibuľa ( jarná)
- 125 g maslo
- 1 ks črievkový syr
- soľ
- korenie mleté čierne
REKLAMA
Postup
V miske zmiešame obsah konzervy , sardinky roztlačíme vidličkou. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, vytlačíme syr z črievka . Osolíme, okoreníme a dôkladne zmes premiešame. Podávame na chlebe, pečivo, alebo toaste. Dobrú chuť
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Rybacia nátierka
Rybky
10
Minút3
Počet porcií:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/sbNEPk40qbjCzwXktuBF/068b0a36d1a5ab20b8a50f7f4fe3e8.jpeg)
Postup
V miske zmiešame obsah konzervy , sardinky roztlačíme vidličkou. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, vytlačíme syr z črievka . Osolíme, okoreníme a dôkladne zmes premiešame. Podávame na chlebe, pečivo, alebo toaste. Dobrú chuť
Ingrediencie
3
konzervy sardinky vo vlastnej šťave
1 menšia
cibuľa ( jarná)
125 g
maslo
1 ks
črievkový syr
soľ
korenie mleté čierne