Restovaný ružičkový kel s omáčkou Carbonara

Restovaný ružičkový kel s omáčkou Carbonara

45 min
3
REKLAMA

Pripravte si výborný restovaný ružičkový kel s omáčkou v štýle Carbonara.

45 min
3
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 300 g ružičkový kel Pridané do
  • 200 ml kurací vývar Pridané do
  • 250 ml smotana na varenie Pridané do
  • 200 g strúhaný parmezán Pridané do
  • 1 cesnak pretlačený Pridané do
  • 100 g slanina Pridané do
  • 100 g syr Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Ako prvý krok očistíme a nakrájame ružičkový kel. Odrežeme drevnaté konce.

Restovaný ružičkový kel s omáčkou Carbonara - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Potom si nakrájame slaninu na kocky a povaríme ju aby pustila tuk.

Restovaný ružičkový kel s omáčkou Carbonara - krok prípravy 2

Zdroj: Youtube

3. Krok

Podusenú slaninu vyberieme na tanier a v tuku, ktorý ostal na panvici orestujeme nakrájaný ružičkový kel.

Restovaný ružičkový kel s omáčkou Carbonara - krok prípravy 3

Zdroj: Youtube

4. Krok

Podlejeme ho kuracím vývarom.

Restovaný ružičkový kel s omáčkou Carbonara - krok prípravy 4

Zdroj: Youtube

5. Krok

Po chvíli prijeleme smotanu na varenie.

Restovaný ružičkový kel s omáčkou Carbonara - krok prípravy 5

Zdroj: Youtube

6. Krok

Pridáme nastrúhaný parmezán, cesnak a syr na zahustenie omáčky.

Restovaný ružičkový kel s omáčkou Carbonara - krok prípravy 6

Zdroj: Youtube

7. Krok

Na záver do omáčky zamiešame udusenú slaninu a servírovať môžeme s opečenými zemiakmi.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Šaláty

122 receptov

Obed

1524 receptov

Mäsité jedlá

673 receptov

Lacné jedlá

792 receptov

Raňajky

516 receptov

Pečivo

198 receptov

Pre diabetikov

607 receptov