![Plnená roláda z mletého mäsa Plnená roláda z mletého mäsa](https://eu.tastescdn.net/thumbor/OUwcjt-3MDmlIoeEtsVawz_05zg=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rWqACIqTOYoVP6BHF4kx/9637d34605c66c1358be84453fccda.jpeg)
Plnená roláda z mletého mäsa
Mäsová roláda z mletého mäsa so syrom, šunkou a bylinkami
Ingrediencie
Suroviny
- 600 g mletého bravčového mäsa
- soľ
- mleté čierne korenie
- sladká červená paprika
- strúčik cesnak
- vegeta
- 2 Úplný vajce
- 2 rožky
- 1 pl olej
PLNKA
- 2 ks syra v črievku
- pár plátkov šunky
- petržlen
- bazalka
- pažítka
- kôpor
- mleté biele korenie
Odporúčané produkty
![Podravka ochucovadlo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kHb8eB-3ziQR5rVHpKW407TATP0=/195x195/sk/partner/b86036ce591b09dcc1170592642392.png)
Podravka ochucovadlo
![Podravka NATUR](https://eu.tastescdn.net/thumbor/y5hMnEDxJkStgYY2Mt1d5cT4d8g=/195x195/sk/partner/d219cdcf415bdb1264d4dae333edaa.png)
Podravka NATUR
![Podravka kečup jemný](https://eu.tastescdn.net/thumbor/aAijdR9OXB5QjVJhU5cHsF4Vi5A=/195x195/sk/partner/ff825da250c6ca2b2f0e15750bca9f.png)
Podravka kečup jemný
![Podravka dijónska horčica](https://eu.tastescdn.net/thumbor/rbb0MOUfF8-OAOB8kDxLKEDX7_0=/195x195/sk/partner/1f6eacbf7bbe3fb91358ebe327a45b.png)
Podravka dijónska horčica
Postup
Mleté bravčové mäso ochutíme soľou, mletým čierným korením, vegetou a mletou sladkou paprikou.Pridáme celé vajíčka.
Premiešame a pridáme dva vo vode namočené a vyžmýkané rožky a pretlačený strúčik cesnaku.
Prikryjeme a dáme na hodinu do chladničky.
Syr z črievka zmiešame s pokrájanými bylinkami a môžete dochutiť mletým bielym korením.
Mäsovú zmes dáme na pracovnú dosku pokrytú alobalom, ktorý si potrieme olejom a mokrými rukami vyformujeme z masy na alobale obdlžnik a potrieme ho syrovo-bylinkovou zmesou. Poukladáme plátky šunky a naplnené mäso pomocou alobalu opatrne zvinieme do rolády.
Roládu dáme na hlboký plech a podlejeme vodou -cca dve šálky, a vložíme piecť do vyhriatej rúry, pečieme pri 180°C asi hodinu.
Asi po hodine pečenia alobal "otvoríme", roládu prelejeme výpekom a dáme zapiecť ešte asi na 30 minút.
Dobrú chuť
Dakujem velmi pekne za tento super recept.:-)