Ingrediencie

počet porcií 4
  • cibuľa
  • Infinity stručiky cesnak
  • Infinity ks zelerová vňať
  • Infinity ks mrkva
  • pór
  • Infinity ks paradajka
  • Infinity ml zeleninový olej
  • Infinity čl chilli korenie
  • Infinity červená šošovica
  • Infinity kocka zeleninový bujón
  • petržlenová vňať

Postup

1. Krok

Cibuľu, cesnak a zelerovú vňať nasekáme nadrobno. Mrkvu, pór a rajčiny nakrájame na menšie kúsky.

2. Krok

V hrnci rozohrejeme olej a pri nižšej teplote na ňom restujeme mrkvu, pór, cibuľu, cesnak a zelerovú vňať. Keď zelenina trochu zmäkne, pridáme k nej šošovicu, nakrájané rajčiny a chilli korenie. Všetko zalejeme horúcou vodou. Do hrnca nakoniec pridáme kocku zeleninového bujónu. Varíme 15 - 20 minút, šošovica musí byť mäkká.

3. Krok

Hotovú polievku nalejeme do servírovacích misiek a dozdobíme ju petržlenovou vňaťou. Podávame ju ihneď po dovarení s opečeným chlebom.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Hodnotenia (13)

4.3

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie