REKLAMA

Penne s parmezánovou omáčkou a balzamovým octom

Nezameniteľná chuť parmezánu a balzamového oleja, poteší nejednu chuťovú bunku.

REKLAMA
Veľký hlad, no málu času? Rýchle cestoviny na rôzne spôsoby sú hotové do polhodiny

Recept nájdeš v tomto článku

Veľký hlad, no málu času? Rýchle cestoviny na rôzne spôsoby sú hotové do polhodiny

Ingrediencie

porcií
4
  • 350 g penne cestoviny Pridané do
  • 300 ml šľahačka Pridané do
  • 120 g parmesan v3 Pridané do
  • na dochutenie balzamikový ocot Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

POSTUP: V hrnci si necháme zovrieť osolenú vodu na cestoviny.

2. Krok

Medzitým si vo veľkej panvici na slabom ohni, necháme zovrieť smotanu.

3. Krok

Pridáme parmezán, soľ a korenie. Dôkladne miešame až kým sa syr neroztopí.

4. Krok

Do hrnca s vriacou vodou vložíme cestoviny a uvaríme ich al dente. Scedíme, preložíme do panvice s omáčkou a dobre premiešame.

5. Krok

SERVÍROVANIE: Cestoviny podávame pokvapkané niekoľkými kvapkami balzamového octu. Vrch cestovín môžeme tiež dochutiť parmezánom.

6. Krok

"Cestoviny sú láska - nenáročné na prípravu, rýchle a znamenite chutné."

Komentáre (1)

Ela 14. 10. 2021

no toto som už dávno nerobila a neviem prečo, ked to máme radi, musím to v najbližšej dobe napraviť, vdaka za pripomenutie

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4182 receptov

Mäsité jedlá

2016 receptov

Dezert

3159 receptov

Raňajky

1171 receptov

Večera

3852 receptov

Mascarpone

291 receptov

Cestoviny

461 receptov