Penne s parmezánovou omáčkou a balzamovým octom

REKLAMA

Nezameniteľná chuť parmezánu a balzamového oleja, poteší nejednu chuťovú bunku.

  • 20Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 350 g penne cestoviny Pridané do
  • 300 ml smotana na šľahanie Pridané do
  • na dochutenie balzamikový ocot Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

POSTUP: V hrnci si necháme zovrieť osolenú vodu na cestoviny.

2. Krok

Medzitým si vo veľkej panvici na slabom ohni, necháme zovrieť smotanu.

3. Krok

Pridáme parmezán, soľ a korenie. Dôkladne miešame až kým sa syr neroztopí.

4. Krok

Do hrnca s vriacou vodou vložíme cestoviny a uvaríme ich al dente. Scedíme, preložíme do panvice s omáčkou a dobre premiešame.

5. Krok

SERVÍROVANIE: Cestoviny podávame pokvapkané niekoľkými kvapkami balzamového octu. Vrch cestovín môžeme tiež dochutiť parmezánom.

6. Krok

"Cestoviny sú láska - nenáročné na prípravu, rýchle a znamenite chutné."

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0
Ela

no toto som už dávno nerobila a neviem prečo, ked to máme radi, musím to v najbližšej dobe napraviť, vdaka za pripomenutie

Podobné recepty

Cestoviny s tuniakom a kukuricou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Cestoviny s tuniakom a kukuricou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Spaghetti carbonara
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Spaghetti carbonara

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zapekané cestoviny s cuketou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Penne s nivovou omáčkou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Spaghetti bolognese
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Spaghetti bolognese

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Spaghetti Aglio e Olio
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Spaghetti Aglio e Olio

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Krémové cuketové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové cestoviny

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Penne s paradajkami a syrom feta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Penne s paradajkami a syrom feta

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Cestoviny s tuniakom a kukuricou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Cestoviny s tuniakom a kukuricou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Spaghetti carbonara
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Spaghetti carbonara

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zapekané cestoviny s cuketou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Penne s nivovou omáčkou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Spaghetti bolognese
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Spaghetti bolognese

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Spaghetti Aglio e Olio
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Spaghetti Aglio e Olio

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Krémové cuketové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové cestoviny

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Penne s paradajkami a syrom feta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Penne s paradajkami a syrom feta

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

790 receptov

Dezert

670 receptov

Raňajky

328 receptov

Večera

676 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image Cooking_with_Moni

Penne s parmezánovou omáčkou a balzamovým octom

Nezameniteľná chuť parmezánu a balzamového oleja, poteší nejednu chuťovú bunku.

20
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

POSTUP: V hrnci si necháme zovrieť osolenú vodu na cestoviny.

2. Krok

Medzitým si vo veľkej panvici na slabom ohni, necháme zovrieť smotanu.

3. Krok

Pridáme parmezán, soľ a korenie. Dôkladne miešame až kým sa syr neroztopí.

4. Krok

Do hrnca s vriacou vodou vložíme cestoviny a uvaríme ich al dente. Scedíme, preložíme do panvice s omáčkou a dobre premiešame.

5. Krok

SERVÍROVANIE: Cestoviny podávame pokvapkané niekoľkými kvapkami balzamového octu. Vrch cestovín môžeme tiež dochutiť parmezánom.

6. Krok

"Cestoviny sú láska - nenáročné na prípravu, rýchle a znamenite chutné."

Ingrediencie
350 g
penne cestoviny
300 ml
smotana na šľahanie
na dochutenie balzamikový ocot
1 čl
soľ
1 čl
mleté čierne korenie