REKLAMA

Zdroj: from_my_point_of_view from Getty Images

Pečené bravčové mäso v marináde

Vkusné a šťavnaté bravčové mäso marinované v aromatickej a korenistej marináde a opečené do zlatista. Tento recept je ideálny na rodinnú večeru alebo na špeciálne príležitosti.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Mäso

  • 1 kg bravčový krk Pridané do

Marináda

  • 4 strúčiky cesnak Pridané do
  • 2 pl sójová omáčka Pridané do
  • 2 pl Med Pridané do
  • 1 čajová lyžička mletá červená paprika Pridané do
  • 1 čajová lyžička mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čajová lyžička sušený rozmarín Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Zmiešajte všetky prísady na marinádu v malej miske.

2. Krok

Mäso umyte, osušte a potom ho natrite pripravenou marinádou z každej strany.

3. Krok

Marinované mäso nechajte odstáť v chladničke najmenej 2 hodiny, ale ideálne cez noc.

4. Krok

Mäso potom vložte do rúry predhriatej na 180 stupňov a pečte asi 90 minút. Počas pečenia mäso občas podlejte výpekom.

5. Krok

Pečené mäso pred podávaním nechajte ešte 10 minút odpočívať.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Veľkonočné

246 receptov

Obed

4903 receptov

Dezert

3788 receptov

Mascarpone

344 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Večera

4619 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1514 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov