Zdroj: FB - Mäso a jedlá z mäsa

Pečená bravčová krkovička na pive

REKLAMA

Recept na krkovičku na pive so zemiakmi

  • 80Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg bravčovej krkovičky Pridané do
  • 4 cibule Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie na bravčové mäso Pridané do
  • 1 karpatský bujón Pridané do
  • 2 dl vody Pridané do
  • 1 plechovku čierneho piva Pridané do
  • olej Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Krkovičku narežeme na pláty, osolíme, okoreníme korením na bravčové mäso. Môžeme použiť hotovú marinádu na krkovičku. Necháme 1 hodinu postáť. Medzitým narežeme cibuľu a vložíme ju do pekáča a podlejeme olejom.

2. Krok

Na ňu poukladáme krkovičku, prikryjeme druhým pekáčom a vložíme do rúry na 15 minút pri 200°C. Z bujónu a 2 dl vody pripravíme zálievku, ktorou mäso podlievame. Dusilo sa ďalších 15 minút. Potom som ho podlejeme pivom a necháme ho dusiť 20 minút stále zakryté. Posledných 20 minút mäso odkryjeme a dopečieme.

3. Krok

Podávame so zemiakmi (varené s maslom alebo pučené s maslom a bylinkami).

4. Krok

Dobrú chuť

Podobné recepty

Krkovička na šampiňónoch
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krkovička na šampiňónoch

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pečená krkovička vcelku
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pečená krkovička vcelku

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová krkovička v pivnej marináde
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Pomaly pečená krkovička
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Pomaly pečená krkovička

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
Najlepšie pečené údené koleno - recept
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchla živanska v rure
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla živanska v rure

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové karé so slaninkou a mozzarellou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Krkovička na šampiňónoch
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krkovička na šampiňónoch

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pečená krkovička vcelku
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pečená krkovička vcelku

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová krkovička v pivnej marináde
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Pomaly pečená krkovička
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Pomaly pečená krkovička

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
Najlepšie pečené údené koleno - recept
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchla živanska v rure
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla živanska v rure

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové karé so slaninkou a mozzarellou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

1120 receptov

Mäsité jedlá

466 receptov

Lacné jedlá

628 receptov

Kuracie mäso

189 receptov

Raňajky

427 receptov

Večera

971 receptov

Dezert

851 receptov

Pečivo

131 receptov
Recipe author image Adri1017

Pečená bravčová krkovička na pive

Recept na krkovičku na pive so zemiakmi

80
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Krkovičku narežeme na pláty, osolíme, okoreníme korením na bravčové mäso. Môžeme použiť hotovú marinádu na krkovičku. Necháme 1 hodinu postáť. Medzitým narežeme cibuľu a vložíme ju do pekáča a podlejeme olejom.

2. Krok

Na ňu poukladáme krkovičku, prikryjeme druhým pekáčom a vložíme do rúry na 15 minút pri 200°C. Z bujónu a 2 dl vody pripravíme zálievku, ktorou mäso podlievame. Dusilo sa ďalších 15 minút. Potom som ho podlejeme pivom a necháme ho dusiť 20 minút stále zakryté. Posledných 20 minút mäso odkryjeme a dopečieme.

3. Krok

Podávame so zemiakmi (varené s maslom alebo pučené s maslom a bylinkami).

4. Krok

Dobrú chuť

Ingrediencie
1 kg
bravčovej krkovičky
4
cibule
soľ
korenie na bravčové mäso
1
karpatský bujón
2 dl
vody
1
plechovku čierneho piva
olej