Panenka s údeným mäsom a vareným vajíčkom

REKLAMA

Výborné jedlo z toho čo chladnička dala.

  • 60Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 250 bravčová panenka
  • pc vajce
  • 100 údená bravčová panenka
  • pc šalotky
  • tsp plnotučná horčica
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • hladká múka
  • olivový olej
REKLAMA

Postup

1. Krok

Panenku si nakrájame na medailónky. Osolíme okoreníme a poprášime hladkou múkou. Vajcia uvaríme a nakrájame na kocky, rovnako ako aj údenú panenku a šalotku.

2. Krok

V hlbšej panvici si rozpálime olej pridáme údenú panenku a opečieme. Neskôr pridáme šalotku. Ked je panenku aj cibulka opečená tak pridáme kúsky panenky a opečieme z každej strany.

3. Krok

Podlejeme vodou a necháme 20 minút dusiť. Na záver pridáme varené vajičko a horčicu. A osolíme podľa potreby. Môžeme podávať s ryžou. Dobrú chuť.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu