REKLAMA
Panenka s údeným mäsom a vareným vajíčkom
Výborné jedlo z toho čo chladnička dala.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 250 g bravčová panenka
- 2 kus vajce
- 100 g údená bravčová panenka
- 1 kus šalotky
- 1 čajová lyžička plnotučná horčica
- soľ
- mleté čierne korenie
- múka
- olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Panenku si nakrájame na medailónky. Osolíme okoreníme a poprášime hladkou múkou. Vajcia uvaríme a nakrájame na kocky, rovnako ako aj údenú panenku a šalotku.
2. Krok
V hlbšej panvici si rozpálime olej pridáme údenú panenku a opečieme. Neskôr pridáme šalotku. Ked je panenku aj cibulka opečená tak pridáme kúsky panenky a opečieme z každej strany.
3. Krok
Podlejeme vodou a necháme 20 minút dusiť. Na záver pridáme varené vajičko a horčicu. A osolíme podľa potreby. Môžeme podávať s ryžou. Dobrú chuť.