REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/8hMzCAG3ae2yfBhEqboi/af4b6d364ba4426542a34c95a58228.jpeg)
Zdroj: Vlastná fotka
Morčacie mäso na prírodno s nivovou omáčkou
Veľmi obľúbené morčacie prsia s nivovou omáčkou, zemiakmi a ryžou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g morčacie prsia
- 2 ks Cibuľa
- 1 ks tavený syr v črievku
- 1 ks syr niva
- 1 ks smotana na varenie
- 100 ml voda na podlievanie
- soľ
- olej
- mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Pripravíme si cibuľu a mäso. Cibuľu nakrájame na drobno, mäso nakrájame na rezne, osolíme a okoreníme.
2. Krok
Cibuľu orestujeme na panvici do zlatista, pridáme morčacie rezne. Opečieme z oboch strán.
3. Krok
Podlejeme vodou a dusíme do mäkka.
4. Krok
Keď je mäso udusené, pridáme tavený syr, nivu a smotanu. Prevaríme ešte 5 minút.