REKLAMA
   
Zdroj: Ruslan Khmelevsky from Pexels
Mäso na grilovanie do pácu
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 60 ml sójová omáčka
 - 60 ml olivový olej
 - 2 Kúsky cesnak
 - 1 Štipka mletá červená paprika
 - 1 Štipka mleté čierne korenie
 - 1 kus citrón
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Cesnak ošúpeme a pretlačíme.
2. Krok 
  Citrón omyjeme, osušíme a nastrúhame z neho citrónovú kôru.
3. Krok 
  Potom citrón prerežeme na polovicu a vytlačíme z neho šťavu.
4. Krok 
  V mise zmiešame sójovú omáčku, olivový olej, pretlačený cesnak, citrónovú kôru, citrónovú šťavu, mletú červenú papriku a mleté čierne korenie.
5. Krok 
  Marinádu rovnomerne natrieme na mäso a necháme ho odležať v chladničke aspoň 2 hodiny, ideálne však cez noc.
6. Krok 
  Mäso potom môžeme dať na gril.