REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/RzMtKOzWjZLFuYYQMOQN/da7919e509350ad4af1a61ad847371.jpeg)
Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Lečo s klobásou
Tradičné maďarské jedlo, ktoré obsahuje varenú zeleninu a klobásu. Tento recept je ideálny pre pohodlný večerný obed alebo večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 200 g klobása
- 2 ks Cibuľa
- 4 ks paprika
- 3 ks paradajka
- 4 strúčiky cesnaku
- 2 kl sladká paprika
- 2 kl soľ
- 1 kl mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Klobásu nakrájajte na kolieska a cibuľu na tenké polmesiace.
2. Krok
Cibuľu orestujte na oleji, pridajte klobásu a opečte ju do zlatista.
3. Krok
Pridajte nadrobno nakrájané papriky, paradajky a cesnak. Potom pridajte sladkú papriku, soľ a korenie.
4. Krok
Varíme pod pokrievkou asi 15 minút, kým zelenina nie je mäkká. Podávajte teplé, prípadne s chlebom na namáčanie.