REKLAMA

Kyslá kapusta s údeným mäsom

Tip na prílohu

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g kyslá kapusta Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 200 g údená bravčová krkovička Pridané do
  • Čierne mieté korenie Pridané do
  • bobkový list Pridané do
  • 1 pl bravčová masť Pridané do
  • rasca Pridané do
  • 1 pl múka na zahustenie Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Krkovičku nakrájame na kocky a opražíme ju na bravčovej masti vo väčšom hrnci. Hotovú krkovičku vyberieme a na tej istej masti do sklovita opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu.

2. Krok

Do hrnca následne pridáme kyslú kapustu, bobkový list, čierne korenie a rascu a podlejeme vodou. Dusíme spolu asi 10 minút.

3. Krok

Keď je kapusta hotová, zahustíme ju asi 1 PL múky, ktorú rozmiešame v troche vody.

4. Krok

Na záver pridáme hotovú krkovičku a všetko spolu ešte premiešame.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4465 receptov

Mäsité jedlá

2123 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Mascarpone

327 receptov

Patizón

11 receptov

Raňajky

1291 receptov