REKLAMA

Zdroj: Pixabay

Kotlíkový guláš z hovädzieho a bravčového mäsa

Kotlíkový guláš je tradičné slovenské jedlo, ktoré je vhodné na rôzne podujatia. Pikantné korenie a dlhé dusenie mäsa robia z tohto jedla skutočný gastronomický zážitok.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8
  • 500 g hovädzieho mäsa Pridané do
  • 500 g bravčového mäsa Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 5 strúčikov cesnaku Pridané do
  • 500 ml tmavého piva Pridané do
  • 100 g slaniny Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • mletá červená paprika Pridané do
  • majoránka Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • olej Pridané do
REKLAMA

Postup

240 min.
1. Krok

Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno. Slaninu nakrájame na malé kúsky.

2. Krok

Na oleji opražíme slaninu, pridáme nakrájanú cibuľu a cesnak.

3. Krok

Keď je cibuľa sklovitá, pridáme nakrájané mäso a orestujeme ho z každej strany.

4. Krok

Potom ho posypeme mletou paprikou, soľou, čiernym korením a majoránkou.

5. Krok

Neskôr prilejeme pivo a necháme tento úžasný kotlíkový guláš 3 hodiny dusiť. Podľa potreby pridávame vodu.

6. Krok

Pred podávaním guláš dochutíme.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4919 receptov

Mäsité jedlá

2271 receptov

Kuracie mäso

794 receptov

Dezert

3802 receptov

Večera

4638 receptov

Pečivo

759 receptov

Cvikla

90 receptov

Mascarpone

346 receptov