Kokosový cheesecake s bielou čokoládou

Kokosový cheesecake s bielou čokoládou

  • 60Minút
  • 12Počet porcií

Ingrediencie

počet porcií 12

Korpus

  • Infinity sušienok
  • Infinity masla

Plnka

  • Infinity bielej čokolády
  • Infinity smotanový syr (cream cheese)
  • Infinity ml smotany na šľahanie 33%
  • Infinity práškového cukru
  • Infinity kokosu

Poleva

  • Infinity bielej čokolády
  • smotana na šľahanie

Postup

1. Krok

Sušienky si rozdrtíme a vo väčšej miske zmiešame spolu s mäkkým maslom. Cesto vtlačíme na dno formy vystlanej papierom na pečenie a dáme piecť do rúry na 180 stupňov cca 6-10 minút (záleží od rúry).

2. Krok

Vo vodnom kúpeli si rozpustíme bielu čokoládu. Mixérom si vyšľaháme smotanu na šľahanie pridáme smotanový syr, práškový cukor a rozpustenú bielu čokoládu. Na záver pridáme kokos a zľahka ručne premiešame. Plnku následne vylejeme na vychladený korpus a dáme odpočívať do chladničky na cca 40 minút. Po vychladnutí si pripravíme polevu.

3. Krok

Vo vodnom kúpeli rozpustíme bielu čokoládu a po lyžiciach pridávame smotanu na šľahanie aby nám vznikla mierne hustá poleva. Polevu vylejeme na vychladený cheesecake a dáme do chladničky odpočívať na 4 hodiny. Cheesecake ozdobíme podľa seba napríklad kokosom alebo hoblinami bielej čokolády a podávame.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Hodnotenia (1)

5.0
5 days ago

Ďakujem za super receptík ;)

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie