REKLAMA

Zdroj: M.studio for Adobe Stock

Klasický mäsový fondue s vývarom

Tradičné, srdnaté a chutné mäsový fondue je perfektným stredobodom pre útulnú večeru. Fondue pozostáva z štyroch rôznych druhov mäsa, ktoré sa podávajú spolu s pikantnou omáčkou na macanie. Užite si túto spoločenskú večeru s rodinou a priateľmi.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Mäso

  • 200 g hovädzie mäso Pridané do
  • 200 g Kurací prsník Pridané do
  • 200 g bravčové mäso Pridané do
  • 200 g Jahňacie Pridané do

Omáčky na ponorenie

  • 100 ml BBQ omáčka Pridané do
  • 100 ml Cesnaková omáčka Pridané do
  • 100 ml čili omáčka Pridané do
  • 100 ml Sladká horčicová omáčka Pridané do

Nástroje

  • 2 l hovädzí vývar Pridané do
  • 1 Kus Fondue-Set Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

1. Mäso nakrájajte na kúsky vhodnej veľkosti na jeden sústo.

2. Krok

2. Rovný vývar ohrejte v hrnci.

3. Krok

Nalejte horúci vývar do fonduového setu.

4. Krok

Každý si vezme kúsok mäsa a namočí ho do horúceho vývaru, až kým nie je uvarené.

5. Krok

Potom každý namočí svoje uvarené mäso do omáčky podľa vlastnej voľby a užíva si to!

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4821 receptov

Mäsité jedlá

2239 receptov

Kuracie mäso

784 receptov

Raňajky

1469 receptov

Mascarpone

340 receptov

Večera

4541 receptov

Na panvici

1236 receptov