REKLAMA
Karfiol po rímsky
KARFIOL PO RÍMSKY ➡️ je perfektný recept, ak máte radi karfiol na hocijaký spôsob. Tento rímsky je rýchlo pripravený, zdravý, pôstny, povedzme že aj vegánsky ak vynecháte syr, a ešte k tomu všetkému je aj lahodný. 😁
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 ks karfiol
- 1 ks paradajkový pretlak
- 3 ks strúčiky cesnaku
- syr typu Eidam
- petržlenová vňať
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Karfiol očistíme a rozoberieme na ružičky.
2. Krok
Na oleji speníme nadrobno pokrájaný cesnak a petržlenovú vňať.
3. Krok
Pridáme karfiol, osolíme, okoreníme a chvíľu podusíme. Zalejeme vodou zriedeným paradajkovým pretlakom a karfiol podusíme do mäkka.
4. Krok
Karfiol servírujeme posypaný nastrúhaným syrom. Podávame s cestovinami alebo varenými zemiakmi. Dobrú chuť 😋