REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FOwp0JY7r9yMNuKVLf7u/c4f60a1f8e3788c23ecd8fd7250cf7.jpeg)
Karfiol po rímsky
KARFIOL PO RÍMSKY ➡️ je perfektný recept, ak máte radi karfiol na hocijaký spôsob. Tento rímsky je rýchlo pripravený, zdravý, pôstny, povedzme že aj vegánsky ak vynecháte syr, a ešte k tomu všetkému je aj lahodný. 😁
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 ks karfiol
- 1 ks paradajkový pretlak
- 3 ks strúčiky cesnaku
- syr typu Eidam
- petržlenová vňať
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Karfiol očistíme a rozoberieme na ružičky.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FOwp0JY7r9yMNuKVLf7u/b5707ec980d5d236cbde48c69a2cd4.jpeg)
2. Krok
Na oleji speníme nadrobno pokrájaný cesnak a petržlenovú vňať.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FOwp0JY7r9yMNuKVLf7u/5189b28e72d6bc11b97134bfaab621.jpeg)
3. Krok
Pridáme karfiol, osolíme, okoreníme a chvíľu podusíme. Zalejeme vodou zriedeným paradajkovým pretlakom a karfiol podusíme do mäkka.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FOwp0JY7r9yMNuKVLf7u/6540dfee7f975fcc4cb212b4090625.jpeg)
4. Krok
Karfiol servírujeme posypaný nastrúhaným syrom. Podávame s cestovinami alebo varenými zemiakmi. Dobrú chuť 😋
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FOwp0JY7r9yMNuKVLf7u/540e9a2f7bd545da21409901ae2273.jpeg)