REKLAMA

Zdroj: Canva

Jelení guľáš

Chutný guľáš pripravený z jelenieho mäsa. Ako príloha sa hodí domáca žemľová knedľa.

REKLAMA
Ako zahustiť guláš, aby bol vždy dokonalý? Na túto záchranu nedáme dopustiť!

Recept nájdeš v tomto článku

Ako zahustiť guláš, aby bol vždy dokonalý? Na túto záchranu nedáme dopustiť!

Ingrediencie

porcií
4
  • 600 g jelenie mäso Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 3 pl masť Pridané do
  • 1 kl mletá červená paprika Pridané do
  • 120 g čerstvé huby Pridané do
  • 1 pl paradajkový pretlak Pridané do
  • 100 ml červené víno Pridané do
  • 4 strúčiky cesnak Pridané do
  • petržlen Pridané do
  • štipka soli Pridané do
  • štipka mletého čierneho korenia Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Prichystáme si mäso. Umyjeme ho, osušíme a pokrájame na kocky.

2. Krok

V hrnci opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme mäso a za občasného miešania opražíme. Dochutíme soľou, mletým čiernym korením a červenou mletou paprikou. Všetko spolu poriadne premiešame a podlejeme trochou vody.

3. Krok

Mäso varíme na miernom ohni takmer domäkka. Potom pridáme nadrobno nakrájané huby, víno, paradajkový pretlak, prelisovaný cesnak a dusíme domäkka.

Komentáre (1)

Julia 6. 11. 2022

Ďakujem za recept, už sa naň teším.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov