Jablkový koláč s orechmi, hrozienkami a škoricou

REKLAMA

Vynikajúci koláčik, ktorý hrá rôznymi chuťami a vynikajúco sa hodí na jeseň.

  • 50Minút
  • 36Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
36
  • celých vajec
  • 0.5 HR trstinový cukor
  • škoricový cukor
  • 0.5 HR oleja
  • HR hladkej špaldovej múky
  • kl sódy bikarbóny
  • 0.5 HR posekaných orechov
  • 0.5 HR sušených hrozienok
  • 50 horkej čoko
  • stredne veľké jablká
REKLAMA

Postup

Cukor s vajíčkami si vyšľaháme do peny. Ďalej pridáme olej a múku so sódou bikarbónou. Jemne do cesta vmiešame orechy a hrozienka a môžeme dať aj na vrch. Cesto vylejeme na väčší plech na koláč. Na vrch dáme pokrájané jabĺčka so šupkou, posekanú horkú čokoládu, škoricový cukor. Pečieme na 180 stupňov 25-30 minút. Dobrú chuť!

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0
a month ago

Ďakujem za tento vynikajúci recept. Odporúčam každému.