REKLAMA

Zdroj: fotogal for iStockPhotos

Jablková červená kapusta

Klasické nemecké jedlo, ktoré sa obzvlášť rado podáva v chladnom období roka. Jablková červená kapusta je vynikajúca príloha k mäsu a zemiakom.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Červené kapusta

  • 2 Kus jablko Pridané do
  • 1 Kus Cibuľa Pridané do
  • 1 kg červená kapusta Pridané do

Korenia

  • 2 PL maslo Pridané do
  • 2 PL cukor Pridané do
  • 200 ml červené víno Pridané do
  • 1 ČL soľ Pridané do
  • 1 ČL čierne korenie Pridané do
  • 2 Kus Klinčeky Pridané do
  • 1 Kus bobkový list Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Na prípravu červenej kapusty s jablkami najprv pripravte červenú kapustu, jablká a cibuľu.

2. Krok

Červené kapustu a jablká opražte na panvici s maslom, kým nie sú dobre dusené, približne 10 minút.

3. Krok

Pridajte zvyšné prísady a nechajte dusiť, kým kapusta nebude mäkká. Na to, aby bol jablkový červený kapustový šalát dosť mäkký, potrebujete približne 40 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Veľkonočné

246 receptov

Obed

4903 receptov

Dezert

3788 receptov

Mascarpone

343 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Večera

4619 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1514 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov