Grilované rebierka s medom

70 min
2
REKLAMA

Sladko pikantné grilované rebierka

70 min
2
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Suroviny

  • 1000 bravčové rebrá Pridané do
  • olej na pečenie Pridané do

Marináda

  • 2 pl worchestrová omáčka Pridané do
  • 1 pl Sójová omáčka Pridané do
  • 1 kl čilli omáčka alebo kúsok posekanej čilli papričky Pridané do
  • 2 pl paradajkový pretlak alebo kečup Pridané do
  • 3 ks strúčik cesnaku Pridané do
  • 2 pl olej Pridané do
  • 3 pl med Pridané do
  • 1 pl posekaný petržlen Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Rebierka umyjeme, osušíme, pokrájame pozdĺž kostí a namočíme do marinády vymiešanej z uvedených prísad.

2. Krok

V chladničke necháme marinovať niekoľko hodín a kľudne aj deň, dva, potom poukladáme do vymasteného pekáča a upečieme dočervena.

3. Krok

Pečieme min. hodinu na 200 stupňov zakryté alobalom a podliate marinádou a troškou vody.

4. Krok

Po upečení jemne zapečieme.

5. Krok

Podávame s ryžou, zemiakmi, chlebom a rôznymi pochutinami. Rebierka môžete grilovať aj na grile v alobale.

6. Krok

Posypeme vňaťou a už len zaželať Dobrú chuť !

Komentáre (1)

Zuzka 27. 5. 2022

Naj, receptik, ktory som nasla.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Šaláty

121 receptov

Obed

1508 receptov

Mäsité jedlá

665 receptov

Lacné jedlá

780 receptov

Pečivo

194 receptov

Raňajky

510 receptov

Pre diabetikov

605 receptov