REKLAMA

Grilované rebierka s medom

Sladko pikantné grilované rebierka

REKLAMA
Letné grilovanie, na aké sa len tak ľahko nezabudne! Tipy, nápady a recepty

Recept nájdeš v tomto článku

Letné grilovanie, na aké sa len tak ľahko nezabudne! Tipy, nápady a recepty

Ingrediencie

porcií
4

Suroviny

  • 1000 bravčové rebrá Pridané do
  • olej na pečenie Pridané do

Marináda

  • 2 pl worchestrová omáčka Pridané do
  • 1 pl sójovej omáčky Pridané do
  • 1 kl čilli omáčka alebo kúsok posekanej čilli papričky Pridané do
  • 2 pl paradajkový pretlak alebo kečup Pridané do
  • 3 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 pl olej Pridané do
  • 3 pl Med Pridané do
  • 1 pl posekaný petržlen Pridané do
REKLAMA

Postup

70 min.
1. Krok

Rebierka umyjeme, osušíme, pokrájame pozdĺž kostí a namočíme do marinády vymiešanej z uvedených prísad.

2. Krok

V chladničke necháme marinovať niekoľko hodín a kľudne aj deň, dva, potom poukladáme do vymasteného pekáča a upečieme dočervena.

3. Krok

Pečieme min. hodinu na 200 stupňov zakryté alobalom a podliate marinádou a troškou vody.

4. Krok

Po upečení jemne zapečieme.

5. Krok

Podávame s ryžou, zemiakmi, chlebom a rôznymi pochutinami. Rebierka môžete grilovať aj na grile v alobale.

6. Krok

Posypeme vňaťou a už len zaželať Dobrú chuť !

Komentáre (1)

Zuzka 27. 5. 2022

Naj, receptik, ktory som nasla.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4182 receptov

Mäsité jedlá

2016 receptov

Dezert

3159 receptov

Raňajky

1171 receptov

Večera

3852 receptov

Mascarpone

291 receptov

Cestoviny

461 receptov