REKLAMA

Zdroj: RodicaCiorba from Canva

Grilovaná ryba v alobale

Tento recept je ideálny pre milovníkov rybích špecialít.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 1 ks ryba Pridané do
  • 2 ks citróny Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • hrsť petržlenovej vňate Pridané do
  • soľ a čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Najprv si pripravíme marinádu. Citróny nakrájame na kolieska, cesnak nakrájame na tenké plátky. V mise zmiešame citrón, cesnak, olivový olej, soľ a korenie.

2. Krok

Rybu, napríklad lososa alebo pstruha, dobre očistíme a z vnútornej strany osolíme. Poukladáme do nej kolieska citrónu a cesnak. Potom rybu natierame pripravenou marinádou aj z vonkajšej strany.

3. Krok

Rybu zabalíme do alobalu, ktorý sme potreli olejom. Snažíme sa, aby bol alobal dostatočne uzavretý, aby vo svojom vnútri zachoval všetky šťavy, ktoré vzniknú počas pečenia.

4. Krok

Rybu grilujeme zhruba 30 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov