REKLAMA
Fazuľový prívarok s domácu sekanou

Fazuľový prívarok s domácu sekanou

Prívarky sú obľúbené a tento patrí k obľúbeným tiež .Najlepší je z veľkej fazule.

REKLAMA
Tieto tradičné prívarky sú dokonalé! 15 receptov k mäsu, fašírkam a vajciam

Recept nájdeš v tomto článku

Tieto tradičné prívarky sú dokonalé! 15 receptov k mäsu, fašírkam a vajciam

Ingrediencie

porcií
6

Prívarok

  • 800 g namočená veľka farebná fazuľa Pridané do
  • 3 ks bobkový list Pridané do
  • soľ Pridané do
  • vegeta Pridané do
  • ml korenie Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 500 ml smotana na varenie Pridané do
  • olej Pridané do
  • 80 g hladká múka Pridané do
  • 20 g citrónovej šťavy Pridané do
  • 2050 ml voda Pridané do

Sekaná

  • 765 g mleté bravčové pleco Pridané do
  • 67 g strúhanka pl Pridané do
  • 1 ks vajce Pridané do
  • soľ Pridané do
  • podľa chuti mleté čierne korenie Pridané do
  • podľa chuti červená paprika Pridané do
  • podľa chuti rasca Pridané do
  • podľa chuti worchestrová omáčka Pridané do
  • 12 g cesnak strúčky Pridané do
  • 5 ks vajce natvrdo Pridané do
  • 200 ml svetlé pivo Pridané do
  • 200 ml voda Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Najskôr si pripravíme sekanú.

2. Krok

Pomelieme si pleco a mleté mäso zmiešame so všetkými koreninami, cesnakom, vajíčkom a strúhankou.Dobre rozmiešame najlepšie rukou. Na fóliu ktorú si trošku pokropíme vodou uložíme mleté mäso a spravíme placku na ktorú si uložíme na tvrdo vajíčka a pomocou fólie zrolujeme, spravíme valček a preložíme ho

3. Krok

Do pekačika.

4. Krok

Podlejeme pivom (ja som použila radler citrónový, ale stačí aj obyčajné pivo )a takým istým množstvom vody, zakryjeme pokrievkou a pečieme na cca 180-190st. cca 45 -60min zakryté a asi 30 min odkryté ,podlievame šťavou a pečieme do zlatista.

5. Krok

Kým sa sekaná pečie, urobíme prívarok. Fazuľu sme nechali deň predtým napučať vo vode.

6. Krok

Na oleji opražíme cibuľu, pridáme fazuľu, bobkový list, soľ a zelejeme vodou. Varíme do mäkka.

7. Krok

Do misky dáme smotanu na varenie ,vodu a múku ,dobre rozmiešame aby sme nemali hrudky a vlejeme do fazule.

8. Krok

Zvaríme a povaríme chvíľku,,zhustne nám to .

9. Krok

Nakoniec z polky citróna pridáme šťavu.

10. Krok

Spolu prevaríme, dochutíme a máme hotovo .

11. Krok

Dobrú chuť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov