REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/nT_L3NsG68_Yzx2ouEmh/ffc193eaefab8da997ae8860f4a36c.jpeg)
Domáca bageta
Chrumkavá bagetka 🥖 Včera som skúšal chutný a jednoduchý recept na chrumkavú bagetku.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
3
 - 500 g hladká múka
- 370 ml studená voda
- 10 ml balsamico sirup ml balsamico a g cukru prevariť
- 12 g čerstvé droždie
- 1 pl olivový olej
- 10 g soľ
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 55 min.
Vodu zmiešame s balsamico sirupom a múkou. Pomocou kuchynského robota hnetieme najskôr na stupni 1 aspoň dve minútky. Potom pridáme zvyšné suroviny a hnetieme na 2 stupni ešte 5 minút. Necháme kysnúť 2 hodinky a potom cesto rozdelíme na polku a tvarujeme bagetky, ktoré necháme 20 minút stať. Pečieme najskôr na 250 stupňoch 3 minútky a dopekáme 20 minút pri 200 stupňoch.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ggIYolTHQBNr2PMg3tgr/0281dfe1de2445a8a0ca50fb973a28.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/x17dYmfIa7b92hdb37ut/6936eece6ad940a7284eeeec1ed5b3.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4KTUsDujnh-z116Q6M_D/0f5e5483cbe58e6360be01e9d652f4.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vVGhYpr-WaJMhF6aQ4r9/742707a74d01ea593ebcb267592cbb.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Wweu0K5QPW9hYHtePRoy/437549ea2bddea06d4a801726fb913.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/hiETPe-dOz7fT8Ow6Qk2/1694355aea7781d3b373ece1dddb73.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LNswOrkVtgEN6WvG-jxU/5ba044840f9b872818b365e0aeb036.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/MDHTq2v7wWg7hsquBEIW/d96330c6c79b7d1a0932f6a0e1be7c.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 