REKLAMA

Cuketová fašírka

Cuketová fašírka je zdravá, lahodná a jednoduchá alternatíva klasických mäsových fašírok. Ide o veľmi variabilný pokrm, ktorý môže byť servírovaný ako samostatné jedlo alebo príloha.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 ks cukety Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 ks vajce Pridané do
  • 70 g strúhanej mozarelly Pridané do
  • 70 g strúhaného parmezánu Pridané do
  • 1 Lyžice olivového oleja Pridané do
  • 100 g strúhanky Pridané do
  • soľ a čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Cuketu pokrájame na kocky a dáme do misky. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, vajce, strúhané syry, olivový olej, soľ a korenie. Všetko dôkladne premiešame.

2. Krok

Do zmesi postupne pridávame strúhanku, aby sme dostali hustú konzistenciu.

3. Krok

Rukami tvarujeme fašírky a pokladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie.

4. Krok

Pečieme v rúre predhriatej na 180 stupňov cca 20-25 minút, alebo kým nie sú fašírky zlatohnedé.

5. Krok

Podávame horúce s obľúbenou oblohou alebo zeleninovým šalátom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Vianočné

275 receptov

Obed

5000 receptov

Mäsité jedlá

2300 receptov

Na panvici

1290 receptov

Dezert

3887 receptov

Večera

4724 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Pre diabetikov

632 receptov