REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/lJmfOp156GmPQqZmis-j/ce0fa0d37693cd8bb4d9d8b76d838b.jpeg)
Cícerová nátierka hummus
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
2
 - 450 g cíceru z konzervy prepláchnutý a scedený
- 120 ml olivový olej alebo viac podľa potreby plus na ozdobu
- citrónová šťava
- 2 pl nahrubo nasekaná petržlenová vňaťka plus na ozdobu
- 2 strúčiky cesnaku
- 11⁄2 čl soľ
- 1⁄2 čl tmavý sézamový olej
- 1⁄2 čl drvený kmín
- čierne korenie
- 60 ml voda
- mletá červená paprika na ozdobu
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 10 min.
1. Krok 
  Všetky suroviny pomaly pomixujeme v mixéri na hladkú pastu. Počas mixovania bude treba mixér často zastavovať a potlačiť suroviny smerom dolu. Ak je pasta moc suchá, počas mixovania pridávame olivový olej.
2. Krok 
  Servírujeme na čerstvej bagete pokvapkané olivovým olejom a posypané čerevnou paprikou a petržlenovou vňaťkou.















































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/M2NjoSKw3KsAwmPF6jew/6d2f3f2d613c4e693ef3470f08f4bd.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/6wZPkxkXwenjACXRU529/6783883f6a8dc8403af74e9499caf4.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/SBuLKU_AqE-hstTLUb_6/707c87606442a54b4e1a724bb4c1c1.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Ry7f0j9aBgEAn6tdNQhn/0ec6e096edf57e077d4d1be24e7c18.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/jhMVTxkvVbpOtyuVoxJ4/3b8864bcbb6e1f30b755e687dde0fe.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/aZkkTnrXIs1ArlqXVHVd/66279aeb7a1f43a250066ee8c9332b.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/blLBUHVYUWLZ3bB1h-hf/63b7117ba8053e721ce4f447082b21.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FtxwMY1rilJsgIFDmK5v/a6a8da154f315810b85f0c0efa1f06bc.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 