Zdroj: FB - Slovenské jedlá a iné dobroty

Bublanina ako pavučinka

REKLAMA

Naozaj veľmi jemná a šťavnatá bublanina.

  • 45Minút
  • 20Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
20

Cesto

  • 2 hrnčeky múka polohrubá Pridané do
  • 4 ks vajec Pridané do
  • 1 hrnček cukor kryštálový Pridané do
  • 1 hrnček olej Pridané do
  • 1 hrnček mlieko Pridané do
  • 1 bal prášok do pečiva Pridané do
  • 1 bal vanilínový cukor Pridané do
  • maslo a múka na vymastenie plechu Pridané do

Plnka

  • 250 g tvaroh jemný Pridané do
  • 3 pl cukor práškový Pridané do
  • 1 bal vanilínový cukor Pridané do
  • čerstvé jahody Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Vajíčka vymiešame s cukrom do peny. Miešame aspoň 15 minút. Postupne pridáme olej, mlieko a nakoniec striedavo múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vypracujeme hladké cesto, ktoré vylejeme na plech vymastený a vysypanú múkou.

2. Krok

Tvaroh zmiešame s práškovým a vanilínovým cukrom, malou lyžičkou kladieme na cesto kôpky tvarohu. Potom poukladáme na cesto ešte aj jahody.

3. Krok

Koláč pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov asi 40 minút do zlata. Koláčik po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.

Podobné recepty

Úžasný krémový tvarohový koláčik s lekvárom a čokopolevou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 3

Úžasný krémový tvarohový koláčik s lekvárom a čokopolevou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 3
Úžasne krémový tvarohovo-marhuľový koláč
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Hrnčeková broskyňová bublanina
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
Marhuľová Galetka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Marhuľová Galetka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jahodová bublanina

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšie pľundrové koláče z cesta z chladničky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Jemná nadýchaná hrnčeková bublanina
Recept od prémiového používateľa

Podobné recepty

Úžasný krémový tvarohový koláčik s lekvárom a čokopolevou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 3

Úžasný krémový tvarohový koláčik s lekvárom a čokopolevou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 3
Úžasne krémový tvarohovo-marhuľový koláč
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Hrnčeková broskyňová bublanina
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
Marhuľová Galetka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Marhuľová Galetka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jahodová bublanina

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšie pľundrové koláče z cesta z chladničky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Jemná nadýchaná hrnčeková bublanina
Recept od prémiového používateľa

Top kategórie

Obed

1157 receptov

Mäsité jedlá

479 receptov

Kuracie mäso

196 receptov

Lacné jedlá

638 receptov

Raňajky

432 receptov

Večera

1000 receptov

Dezert

863 receptov

Pečivo

133 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Bublanina ako pavučinka

Naozaj veľmi jemná a šťavnatá bublanina.

45
Minút
20
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Vajíčka vymiešame s cukrom do peny. Miešame aspoň 15 minút. Postupne pridáme olej, mlieko a nakoniec striedavo múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vypracujeme hladké cesto, ktoré vylejeme na plech vymastený a vysypanú múkou.

2. Krok

Tvaroh zmiešame s práškovým a vanilínovým cukrom, malou lyžičkou kladieme na cesto kôpky tvarohu. Potom poukladáme na cesto ešte aj jahody.

3. Krok

Koláč pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov asi 40 minút do zlata. Koláčik po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.

Ingrediencie
Cesto
2 hrnčeky
múka polohrubá
4 ks
vajec
1 hrnček
cukor kryštálový
1 hrnček
olej
1 hrnček
mlieko
1 bal
prášok do pečiva
1 bal
vanilínový cukor
maslo a múka na vymastenie plechu
Plnka
250 g
tvaroh jemný
3 pl
cukor práškový
1 bal
vanilínový cukor
čerstvé jahody