REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rqdACoIvD9C1hXOhisY7/392aaf94f92892e4db5259659b80bc3d.jpeg)
Bravčové výpečky
Bravčové výpečky sú jednoduché a variabilné jedlo a aj preto ho tak veľmi rada pripravujem.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1 kg bravčovej krkovičky
- 4 strúčiky cesnak
- 200 g oravskej slaniny
- mleté čierne korenie
- soľ
- cesnak granulovaný
- grilovacie korenie
- 11⁄2 pl horčica
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Nakrájajte mäso na kocky alebo plátky, čo preferujete. Rúru si prehrejte na 160 °C.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rqdACoIvD9C1hXOhisY7/5b0914993b3b70719096947ea67373ae.jpeg)
2. Krok
Mäso v miske osoľte a okoreňte.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rqdACoIvD9C1hXOhisY7/f6e2881920c45507a11d445ec3392bce.jpeg)
3. Krok
Primiešajte do mäsa horčicu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rqdACoIvD9C1hXOhisY7/c2a282d9e7a21bf9b3a6374f5779532f.jpeg)
4. Krok
Uložte mäso do pekáča, posypte ho cibuľou, cesnakom a slaninou, môžete aj trochu podliať vodou, prekryte alobalom a dajte ho piecť na cca hodinu a pol. Podávajte s kašou, pečenými zemiakmi alebo chlebom.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rqdACoIvD9C1hXOhisY7/8ec5b014f63afc5d1a09fada8d6789c0.jpeg)