REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/aBi8QlPdqcSg189t-P7G/a9f02c06948c80977acb0048c808a6.jpeg)
Bravčové stehno v horčicovej omáčke
Bravčové stehno v horčicovej omáčke
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g bravčové stehno
- soľ
- čierne korenie
- vegeta
- 1 pl Francúzska horčica na premazanie
- 1 kl červená sladká paprika
- 1 pl hladká múka múka na obalenie
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 4 šampiňónov
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Mäso narežeme na rezne a naklepeme z oboch strán. Osolíme, okoreníme a premažeme horčicou taktiež z oboch strán.
2. Krok
Obalíme v múke a osmažíme na oleji. Odporúčam použiť hlbšiu panvicu keďže potom mäso vrátime a budeme ešte dusiť.
3. Krok
Mäso vyberieme na tanier a vo výpeku orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu a pretlačený cestak. Pridája nakrájané šamoiňóny a restujeme ešte chvíľku spolu. Podlejeme vodou a dusíme. Pridáme červenú papriku, múku, vegetu a horčicu. Premiešame a varíme asi 5 minút. Následne mäso vrátime do omáčky, prikryjeme a necháme dusiť na miernejšom ohni kým mäso nezmäkne. Podávame so zemiakovým pyré.