Bravčové karé s tekvicovým pyré

REKLAMA

Rýchly jesenný obed

  • 60Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Suroviny

  • 4 plátky bravčového karé Pridané do
  • 1 cibuľa Pridané do
  • hladká múka Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
  • plnotučná horčica Pridané do

Tekvicové pyré

  • 1 hokkaido Pridané do
  • 2 zemiaky Pridané do
  • 1 smotana na šľahanie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Mäso osolíme, okoreníme, z jednej strany potrieme horčicou. Mäso poprášime múkou a sprudka opečieme na troške oleja. Mäso zatiahneme z oboch strán a pridáme nakrájanú cibuľu na drobno, chvíľku opečieme a podlejeme vodou. Dusíme, kým nie je mäso mäkké.

2. Krok

Na pyré si nakrájame tekvicu a očistené zemiaky na kocky. Dáme variť do osolenej vody, keď sú zemiaky aj tekvica mäkké bodu zlejeme. Pridáme maslo spolu so smotanou a vymixujeme ponorným mixérom na hladké pyré. Podľa chuti dosolíme.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0

Veľmi dávno som to nerobila - zajtra už viem čo pripravím doma....

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 12

Kurací perkelt

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 12
Kurací perkelt s haluškami
Recept od prémiového používateľa
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Hokkaido polievka
Recept od prémiového používateľa
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Hokkaido polievka

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Sviečková na smotane

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 12

Kurací perkelt

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 12
Kurací perkelt s haluškami
Recept od prémiového používateľa
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Hokkaido polievka
Recept od prémiového používateľa
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Hokkaido polievka

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Sviečková na smotane

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Top kategórie

Obed

789 receptov

Dezert

671 receptov

Raňajky

328 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Večera

676 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Bravčové karé s tekvicovým pyré

Rýchly jesenný obed

60
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Mäso osolíme, okoreníme, z jednej strany potrieme horčicou. Mäso poprášime múkou a sprudka opečieme na troške oleja. Mäso zatiahneme z oboch strán a pridáme nakrájanú cibuľu na drobno, chvíľku opečieme a podlejeme vodou. Dusíme, kým nie je mäso mäkké.

2. Krok

Na pyré si nakrájame tekvicu a očistené zemiaky na kocky. Dáme variť do osolenej vody, keď sú zemiaky aj tekvica mäkké bodu zlejeme. Pridáme maslo spolu so smotanou a vymixujeme ponorným mixérom na hladké pyré. Podľa chuti dosolíme.

Ingrediencie
Suroviny
4 plátky
bravčového karé
1
cibuľa
hladká múka
mleté čierne korenie
soľ
plnotučná horčica
Tekvicové pyré
1
hokkaido
2
zemiaky
1
smotana na šľahanie
soľ