REKLAMA

Zdroj: FB: Varenie je radosť.

Bravčová panenka v slaninke

Výborná a šťavnatá panenka obalená v slanine. Podávať ju môžete so zemiakovou kašou a červenou cibuľou.

REKLAMA
Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Recept nájdeš v tomto článku

Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Ingrediencie

porcií
6
  • 700 g bravčová panenka Pridané do
  • 7 ks slanina Pridané do
  • 14 kl mletý muškátový oriešok Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • olej Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

Bravčovú panenku umyjeme a ochutíme soľou, čiernym korením a muškátovým orieškom.

2. Krok

Takto pripravenú panenku obalíme plátkami slaniny a preložíme do alobalu.

3. Krok

Z vrchu panenku pokvapkáme olejom, alobal zabalíme a pečieme v rúre na 200°C pribižne 30 minút.

4. Krok

Na záver alobal odokryjeme a panenku dopečieme ešte 10 minút do zlatista.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov