REKLAMA

Zdroj: FB: Varenie je radosť.

Bravčová panenka v slaninke

Výborná a šťavnatá panenka obalená v slanine. Podávať ju môžete so zemiakovou kašou a červenou cibuľou.

REKLAMA
Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Recept nájdeš v tomto článku

Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Ingrediencie

porcií
6
  • 700 g bravčová panenka Pridané do
  • 7 ks slanina Pridané do
  • 14 kl mletý muškátový oriešok Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • olej Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

Bravčovú panenku umyjeme a ochutíme soľou, čiernym korením a muškátovým orieškom.

2. Krok

Takto pripravenú panenku obalíme plátkami slaniny a preložíme do alobalu.

3. Krok

Z vrchu panenku pokvapkáme olejom, alobal zabalíme a pečieme v rúre na 200°C pribižne 30 minút.

4. Krok

Na záver alobal odokryjeme a panenku dopečieme ešte 10 minút do zlatista.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4897 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Mäsité jedlá

2266 receptov

Dezert

3786 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

335 receptov

Pečivo

754 receptov

Raňajky

1512 receptov