Bravčová panenka v schwarzvaldskej šunke s domácimi hranolkami

40 min
REKLAMA

Niečo výborné na neďeľný obed

40 min
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 ks bravčová panenka Pridané do
  • 100 g schwarzwaldská šunka Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • rozmarín Pridané do
  • 500 g zemiak Pridané do
  • repkový olej Pridané do
REKLAMA

Postup

Panenku dobre očistíme a nakrájame na jednotlivé porcie, osolíme a okoreníme. Porcie panenky obalíme do šunky. S prudka opečieme na rozpálenom tuku,preložíme do pekáča a vylejeme tam výpek s panvice. V rúre pečieme asi 15 minút a potom necháme mäso odpočívať. Zemiaky si očistíme a nakrájame na hranolky, dôkladne osušíme. Snažíme v dostatočnom množstve tuku, po vybratí z tuku ich osolíme. Môžeme podávať s ľubovoľnou omáčkou.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Šaláty

121 receptov

Obed

1508 receptov

Mäsité jedlá

665 receptov

Lacné jedlá

780 receptov

Pečivo

194 receptov

Raňajky

510 receptov

Pre diabetikov

605 receptov