REKLAMA

Zdroj: Roman Bjuty from Getty Images

Bravčová panenka na panvici

Bravčová panvica na panvici je jedno z mojich najobľúbenejších jedál. Často ho pripravujem pre svoju rodinu a priateľov a vždy sa stretáva s nadšením.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g bravčová panenka Pridané do
  • 2 strúčiky Cesnak Pridané do
  • 2 větvičky rozmarín Pridané do
  • 100 g maslo Pridané do
  • soľ Pridané do
  • Mleté korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bravčovú panenku najprv očistite od šliach a tuku. Mäso osoľte a okoreňte. Polovicu masla dajte na panvicu a rozpusťte ho na miernom ohni. Bravčovú panenku opečte zo všetkých strán dozlatista. Je to dôležité, pretože tak získa krásnu zlatistú farbu a zachová sa v nej šťava.

2. Krok

Ak máte radi cesnak a rozmarín, pridajte ich do mäsa. Ja osobne ich milujem, takže ich používam pri každej príležitosti. Po opečení vložte mäso do rúry vyhriatej na 180 stupňov a pečte približne 10 minút.

3. Krok

Keď je mäso hotové, vyberte ho z rúry a nechajte ho chvíľu odpočívať.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4733 receptov

Mäsité jedlá

2220 receptov

Dezert

3645 receptov

Vianočné

253 receptov

Kuracie mäso

779 receptov

Mascarpone

338 receptov

Na panvici

1222 receptov

Lacné jedlá

1498 receptov