REKLAMA

Zdroj: Roman Bjuty from Getty Images

Bravčová panenka na panvici

Bravčová panvica na panvici je jedno z mojich najobľúbenejších jedál. Často ho pripravujem pre svoju rodinu a priateľov a vždy sa stretáva s nadšením.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g bravčová panenka Pridané do
  • 2 strúčiky Cesnak Pridané do
  • 2 větvičky rozmarín Pridané do
  • 100 g maslo Pridané do
  • soľ Pridané do
  • Mleté korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bravčovú panenku najprv očistite od šliach a tuku. Mäso osoľte a okoreňte. Polovicu masla dajte na panvicu a rozpusťte ho na miernom ohni. Bravčovú panenku opečte zo všetkých strán dozlatista. Je to dôležité, pretože tak získa krásnu zlatistú farbu a zachová sa v nej šťava.

2. Krok

Ak máte radi cesnak a rozmarín, pridajte ich do mäsa. Ja osobne ich milujem, takže ich používam pri každej príležitosti. Po opečení vložte mäso do rúry vyhriatej na 180 stupňov a pečte približne 10 minút.

3. Krok

Keď je mäso hotové, vyberte ho z rúry a nechajte ho chvíľu odpočívať.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Veľkonočné

246 receptov

Obed

4903 receptov

Dezert

3788 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Mascarpone

343 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Večera

4619 receptov

Pečivo

756 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov