REKLAMA

Zdroj: FB: Krása jedla a harmónia chuti

Boršč s kyslou kapustou

Recept na tradičný ruský boršč s kyslou kapustou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 300 g hovädzieho mäsa Pridané do
  • 100 g kyslej kapusty Pridané do
  • 1 ks mrkva Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 ks zemiaky Pridané do
  • 12 ks papriky Pridané do
  • 2 ks paradajky Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 lyžička soli Pridané do
  • 1 lyžička mleté čierne korenie Pridané do
  • 3 Lyžice olivového oleja Pridané do
  • 2 litrov vody Pridané do
  • 1 ks červená repa Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Hovädzie mäso umyte, nakrájajte na kúsky a vložte do hrnca s vodou. Priveďte ho k varu a potom znížte teplotu. Takto pripravený mäsový základ na boršč varíme 1 hodinu.

2. Krok

Medzitým si nakrájajte cibuľu, mrkvu, papriku, zemiaky a paradajky na malé kúsky.

3. Krok

Pridajte zeleninu s kyslou kapustou k mäsu a boršč varte na miernom ohni ďalšiu hodinu.

4. Krok

Nakoniec pridajte cesnak, soľ, korenie a repu. Varíme ďalších 20 minút.

5. Krok

Boršč nechajte vychladnúť a odstáť, aby sa chute dobre prepojili.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov