Ingrediencie

počet porcií 4
  • 400 mleté ​​hovädzie mäso
  • paradajky
  • mrkva
  • strúčiky cesnaku
  • cibuľa
  • olivový olej
  • konzerva paradajkový pretlak
  • soľ a korenie
  • bazalka
  • parmezán
REKLAMA

Postup

1. Krok

V hlbokej panvici rozohrejeme olivový olej a orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a prelisované strúčiky cesnaku. Cesnak pridáme o niečo neskôr, keď už je cibuľka mäkšia. Následne pridáme nastrúhanú mrkvu a restujeme asi 3 minúty.

2. Krok

Potom pridáme mleté mäso a pečieme, kým sa nezatiahne. Za stáleho miešania pridávame korenie, soľ a nasekanú bazalku. K orestovanému mäsu pridávame nakrájané 4 veľké paradajky s paradajkovým pretlakom a dôkladne premiešame. Necháme variť, kým nebude mrkva úplne mäkká.

REKLAMA
3. Krok

Vo veľkom hrnci si uvaríme špagety podľa návodu na obale. Servírujeme preliate omáčkou a posypané parmezánom.

Hodnotenia (1)

4.0
4 days ago

Krásne okamžite ho ukladám k obľúbeným.

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie