REKLAMA

Zdroj: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Živánska pečienka

Perfektná živánska pečienka v alobale so zemiakmi a kyslou uhorkou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 350 g hovädzia roštenka Pridané do
  • 300 g bravčové mäso Pridané do
  • 300 g jahňacie mäso Pridané do
  • 200 g slanina Pridané do
  • 1 čl korenie na mäso Pridané do
  • 5 pl olej Pridané do
  • 3 pl červené víno Pridané do
  • 3 ks Cibuľa Pridané do
  • štipka soli Pridané do
REKLAMA

Postup

100 min.
1. Krok

Mäso umyjeme, nakrájame na menšie kúsky, osolíme a okoreníme.

2. Krok

Cibuľu ošupíme a nakrájame na kolieska.

3. Krok

Všetko vložíme do misy, polejeme olejom a červeným vínom. Takto pripravené mäso na živánsku pečienku necháme v chladničke odležať.

4. Krok

Následne napichujeme na vidlice striedavo mäso s cibuľou a slaninou.

5. Krok

Obalíme to alobalom, položíme na otáčací rošť a zvoľna opekáme asi 1,5 hodiny tak, aby sa mäso rovnomerne opieklo.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov