REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/AtJbEapvj1Owj4YCg_V4/7c2eca0bb9f8ad2c0f7b6bfd675f1a.jpeg)
Vývar z prepelice
Diétna a zdravá polievka
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
6
 - 2 prepelice
- 1 väčšia mrkva
- 1 väčší petržlen
- 1600 ml voda
- 65 g zeler
- 1 stredná Cibuľa
- 20 g žltá paprika
- 35 g paprika
- 50 g zelená paprika
- 45 g kaleráb
- 5 bobul jalovec
- 3 bobule nové korenie
- 5 bobúľ čierne korenie
- 2 ks huba
- 2 strúčiky cesnak
- 1 malé rajčina
- vegeta
- soľ
- Vňaťou petržlenová
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
      REKLAMA
   
Postup
 180 min.
1. Krok 
  Do vody dáme očistené prepelice,pridáme vodu a korenie,privedieme do varu.
2. Krok 
  Oheň stiahneme osolíme a pomaly varíme ako tradičný vývar aspoň tri hodiny, záleží ako staré sú prepelice .
3. Krok 
  Dochutíme ,podávame s rezancami.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vVGhYpr-WaJMhF6aQ4r9/742707a74d01ea593ebcb267592cbb.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4KTUsDujnh-z116Q6M_D/0f5e5483cbe58e6360be01e9d652f4.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/q6xnY6aSYEz-cFf5rhVB/0b7a21a06688405e084e1dd4947571.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/blLBUHVYUWLZ3bB1h-hf/63b7117ba8053e721ce4f447082b21.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/yNctwVsI67z1HyMHnt5V/67eb756a86d96d0f7112e227734ad64d.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4Aocqu50ZIvporOlsi-O/9a24565aafe0680382254e561e029d.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ggIYolTHQBNr2PMg3tgr/0281dfe1de2445a8a0ca50fb973a28.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wI05Q3pGMVtEG1QcjkPd/ab85f2e435b92263129523c612fa0a.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 