REKLAMA
![Vývar z prepelice Vývar z prepelice](https://eu.tastescdn.net/thumbor/vNMO7ZOLw_wU6-XNxWCx2ALCVMk=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/AtJbEapvj1Owj4YCg_V4/7c2eca0bb9f8ad2c0f7b6bfd675f1a.jpeg)
Vývar z prepelice
Diétna a zdravá polievka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 2 prepelice
- 1 väčšia mrkva
- 1 väčší petržlen
- 1600 ml voda
- 65 g zeler
- 1 stredná Cibuľa
- 20 g žltá paprika
- 35 g paprika
- 50 g zelená paprika
- 45 g kaleráb
- 5 bobul jalovec
- 3 bobule nové korenie
- 5 bobúľ čierne korenie
- 2 ks huba
- 2 strúčiky cesnak
- 1 malé rajčina
- vegeta
- soľ
- Vňaťou petržlenová
Odporúčané produkty
![Podravka ochucovadlo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kHb8eB-3ziQR5rVHpKW407TATP0=/195x195/sk/partner/b86036ce591b09dcc1170592642392.png)
Podravka ochucovadlo
![Podravka NATUR](https://eu.tastescdn.net/thumbor/y5hMnEDxJkStgYY2Mt1d5cT4d8g=/195x195/sk/partner/d219cdcf415bdb1264d4dae333edaa.png)
Podravka NATUR
![Podravka kečup jemný](https://eu.tastescdn.net/thumbor/aAijdR9OXB5QjVJhU5cHsF4Vi5A=/195x195/sk/partner/ff825da250c6ca2b2f0e15750bca9f.png)
Podravka kečup jemný
![Podravka dijónska horčica](https://eu.tastescdn.net/thumbor/rbb0MOUfF8-OAOB8kDxLKEDX7_0=/195x195/sk/partner/1f6eacbf7bbe3fb91358ebe327a45b.png)
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
180 min.
1. Krok
Do vody dáme očistené prepelice,pridáme vodu a korenie,privedieme do varu.
2. Krok
Oheň stiahneme osolíme a pomaly varíme ako tradičný vývar aspoň tri hodiny, záleží ako staré sú prepelice .
3. Krok
Dochutíme ,podávame s rezancami.