REKLAMA
Veľkonočná plnka s mletým mäsom

Veľkonočná plnka s mletým mäsom

Plnka z meltého mäsa vhodná na veľkú noc na plnenie hydiny.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
1
  • 6 ks jarná cibuľa Pridané do
  • 500 g mleté bravčové mäso Pridané do
  • 2 čl soľ Pridané do
  • 1 cm zázvor Pridané do
  • 1 čl ustricová omáčka Pridané do
  • 2 pl olivový olej Pridané do
REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Jarnú cibuľku si očistíme a umyjeme. Nasekáme ju na malé kolieska a dáme do misy.

Veľkonočná plnka s mletým mäsom - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Pridáme mleté bravčové mäso. Posolíme. Pridáme najemno nasekaný kúsok zázvoru.

Veľkonočná plnka s mletým mäsom - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

3. Krok

Pre lepšiu chuť pridáme ústricovú omáčku a olej. Všetko poriadne premiešame.

Veľkonočná plnka s mletým mäsom - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

4. Krok

Plnku môžeme použiť aj surovú na plnenie hydiny, alebo ju môžeme pripraviť na panvici.

Veľkonočná plnka s mletým mäsom - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

Podobné recepty

Veľkonočná východniarska plnka

Originál recept na veľkonočnú východniarskú plnku s mletým mäsom

Domáci pečený veľkonočný syrek

K veľkej noci neodmysliteľne patrí aj veľkonočný syrek. Je to tradičné veľkonočné jedlo na severovýchode Slovenska.

Fašírky z mletého mäsa

Fašírky z mletého mäsa sú výborným jedlom, ktoré môžete podávať ako hlavný chod alebo aj ako súčasť bohatého obedového menu. Tieto šťavnaté a chutné fašírky sú rýchle a jednoduché na prípravu, a tak sa stanú obľúbeným jedlom celej rodiny.

Domáca veľkonočná misa

Obložená veľkonočná misa pre každú príležitosť.
Adri1017
Adri1017
Náhľad receptu Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Videorecept

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Klasický talianský recept na mäsové guľky v paradajkovej omáčke, chutný s cestovinami ale aj s chlebom.

Domáce údené karé

Pripravte si doma údené bravčové karé, ktoré sa hodí akúkoľvek príležitosť či oslavu.

Tantanmen (japonská rezancová polievka)

Táto pikantná, krémová a mimoriadne chutná japonská polievka s rezancami je jedným z mojich najobľúbenejších jedál, najmä počas chladných dní. Recept má korene v sečuánskej kuchyni v Číne, ale v Japonsku je mimoriadne obľúbený a známy. Tantanemen sa skladá z rezancov, mletého mäsa, ázijského korenia a varí sa v kuracom vývare. Podáva sa s vareným kuracím vajcom.

Podobné recepty

Veľkonočná východniarska plnka

Originál recept na veľkonočnú východniarskú plnku s mletým mäsom

Domáci pečený veľkonočný syrek

K veľkej noci neodmysliteľne patrí aj veľkonočný syrek. Je to tradičné veľkonočné jedlo na severovýchode Slovenska.

Fašírky z mletého mäsa

Fašírky z mletého mäsa sú výborným jedlom, ktoré môžete podávať ako hlavný chod alebo aj ako súčasť bohatého obedového menu. Tieto šťavnaté a chutné fašírky sú rýchle a jednoduché na prípravu, a tak sa stanú obľúbeným jedlom celej rodiny.

Domáca veľkonočná misa

Obložená veľkonočná misa pre každú príležitosť.
Adri1017
Adri1017
Náhľad receptu Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Videorecept

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Klasický talianský recept na mäsové guľky v paradajkovej omáčke, chutný s cestovinami ale aj s chlebom.

Domáce údené karé

Pripravte si doma údené bravčové karé, ktoré sa hodí akúkoľvek príležitosť či oslavu.

Tantanmen (japonská rezancová polievka)

Táto pikantná, krémová a mimoriadne chutná japonská polievka s rezancami je jedným z mojich najobľúbenejších jedál, najmä počas chladných dní. Recept má korene v sečuánskej kuchyni v Číne, ale v Japonsku je mimoriadne obľúbený a známy. Tantanemen sa skladá z rezancov, mletého mäsa, ázijského korenia a varí sa v kuracom vývare. Podáva sa s vareným kuracím vajcom.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

3991 receptov

Mascarpone

273 receptov

Mäsité jedlá

1937 receptov

Dezert

2935 receptov

Cestoviny

450 receptov

Večera

3666 receptov

Raňajky

1046 receptov

Šaláty

325 receptov