REKLAMA
Trhané bravčové mäso

Trhané bravčové mäso

Recept na pečené trhané bravčové mäso

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 2 kg bravčové pliecko Pridané do
  • zmes korenia na pečené mäso Pridané do
  • 4 strúčiky cesnak Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
  • údená mletá paprika Pridané do
  • cibuľový prášok Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Mäso si umyjeme, osušíme a nožom napicháme dierky do ktorých vložíme očistený cesnak.

Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

V miske si zmiešame všetky koreniny a mäso poriadne v nich obalíme nahrubo.

Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

3. Krok

Mäso dáme odpočívať do fólie alebo sáčku na pár hodín do chladu.

Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

4. Krok

Pečieme tri hodiny na slabom stupni cca 160°C. Keď sa kosti oddeľujú od mäsa je hotové.

Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

5. Krok

Vidličkami upečené mäsko potrháme na malé kúsky. Ideálne použiť na prípravu burgrov, žemlí alebo iných jedál. Dobrú chuť !

Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

Podobné recepty

Rýchle domáce ražniči

Recept na výborné ražniči pečené na špajdli - bravčové mäso, klobáska, slanina, cibuľa a paprika.

Pomaly pečené bravčové pliecko

Toto recept je jednou z najtradičnejších metód prípravy bravčového mäsa. Pomalé pečenie v rúre poskytuje mäsu možnosť stať sa jemným a šťavnatým, pričom ho obohatí o skvelé a pikantné chute. Mäso je výborné konzumovať s omáčkou, zemiakovým pyré alebo s grilovanou zeleninou. Pokiaľ radi experimentujete s chuťami, pridajte do marinády na mäso podľa vlastnej chuti aj iné korenie.

Pravý segedínsky guláš

Tento jednoduchý a veľmi chutný segedínsky guláš podávame s parenou knedľou, alebo s chlebíkom

Pečené bravčové mäso v rúre

Chutná večera z jedného plechu.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pulled pork
Videorecept

Pulled pork

Pulled pork je trhané bravčové mäso servírované v žemli.

Domáca sekaná

Ostali Vám staré rožky a neviete čo s nimi? Premeňte ich na šťavnatú sekanú plnenú vajíčkom, uhorkou, paprikou a párkom.

Fazuľový prívarok s domácou sekanou na pive

Prívarky sú obľúbené a tento patrí k obľúbeným tiež .Najlepší je z veľkej fazule.

Bravčové rebrá s pečenými zemiakmi a klobáskou

Perfektná večera z jedného plechu!

Podobné recepty

Rýchle domáce ražniči

Recept na výborné ražniči pečené na špajdli - bravčové mäso, klobáska, slanina, cibuľa a paprika.

Pomaly pečené bravčové pliecko

Toto recept je jednou z najtradičnejších metód prípravy bravčového mäsa. Pomalé pečenie v rúre poskytuje mäsu možnosť stať sa jemným a šťavnatým, pričom ho obohatí o skvelé a pikantné chute. Mäso je výborné konzumovať s omáčkou, zemiakovým pyré alebo s grilovanou zeleninou. Pokiaľ radi experimentujete s chuťami, pridajte do marinády na mäso podľa vlastnej chuti aj iné korenie.

Pravý segedínsky guláš

Tento jednoduchý a veľmi chutný segedínsky guláš podávame s parenou knedľou, alebo s chlebíkom

Pečené bravčové mäso v rúre

Chutná večera z jedného plechu.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pulled pork
Videorecept

Pulled pork

Pulled pork je trhané bravčové mäso servírované v žemli.

Domáca sekaná

Ostali Vám staré rožky a neviete čo s nimi? Premeňte ich na šťavnatú sekanú plnenú vajíčkom, uhorkou, paprikou a párkom.

Fazuľový prívarok s domácou sekanou na pive

Prívarky sú obľúbené a tento patrí k obľúbeným tiež .Najlepší je z veľkej fazule.

Bravčové rebrá s pečenými zemiakmi a klobáskou

Perfektná večera z jedného plechu!

Reels

Nové

Top kategórie

Mäsité jedlá

1843 receptov

Obed

3765 receptov

Mascarpone

238 receptov

Cestoviny

420 receptov

Pre diabetikov

627 receptov

Cícer

42 receptov

Večera

3450 receptov

Dezert

2623 receptov