REKLAMA
![Trhané bravčové mäso Trhané bravčové mäso](https://eu.tastescdn.net/thumbor/dP2tG6cYNClLVXuRUVq3thAz6KA=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gACPDtE49QXlsdCuR4Sg/11c7929f03ebfced9956cc601f413d.jpeg)
Trhané bravčové mäso
Recept na pečené trhané bravčové mäso
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 2 kg bravčové pliecko
- zmes korenia na pečené mäso
- 4 strúčiky cesnak
- mleté čierne korenie
- soľ
- údená mletá paprika
- cibuľový prášok
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
180 min.
1. Krok
Mäso si umyjeme, osušíme a nožom napicháme dierky do ktorých vložíme očistený cesnak.
![Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1 Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/4z88hLnslMKHabCtVXWKAJ0jLPg=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gACPDtE49QXlsdCuR4Sg/9848cd05d8348c5498df997504543a.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
V miske si zmiešame všetky koreniny a mäso poriadne v nich obalíme nahrubo.
![Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1 Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/GZMPDFLda0lQOCOWepe3A-86euQ=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gACPDtE49QXlsdCuR4Sg/77539ea109feb4957c8a960dbd1cbd.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Mäso dáme odpočívať do fólie alebo sáčku na pár hodín do chladu.
![Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1 Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kk1wY1d3JDx6Lrv6dkz0pL1bdKg=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gACPDtE49QXlsdCuR4Sg/66c69664309d71cb68171197a3d49e.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Pečieme tri hodiny na slabom stupni cca 160°C. Keď sa kosti oddeľujú od mäsa je hotové.
![Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1 Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/G2SITSH4NPSFTAB9ejYnqr-LNtw=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gACPDtE49QXlsdCuR4Sg/f5c487885133643b7ed101f483fee4.jpeg)
Zdroj: Youtube
5. Krok
Vidličkami upečené mäsko potrháme na malé kúsky. Ideálne použiť na prípravu burgrov, žemlí alebo iných jedál. Dobrú chuť !
![Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1 Trhané bravčové mäso - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/lps8iBOMt3DQe-yzBZTb1phe4KA=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gACPDtE49QXlsdCuR4Sg/91190b7492211bbad97182d65a0a41.jpeg)
Zdroj: Youtube