Segedínsky guláš podľa Patrika

REKLAMA

Nesmrteľný klasický recept ale s mojôm malou úpravou.

  • 120Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 300 g bravčové stehno Pridané do
  • 1 ks zelená paprika Pridané do
  • 6 ks cherry paradajka Pridané do
  • 500 g kyslá kapusta Pridané do
  • 1 ks šalotky Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • drvená rasca Pridané do
  • soľ Pridané do
  • bravčová masť Pridané do
  • mletá sladká paprika Pridané do
  • 1 ks smotana na šľahanie Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Mäso nakrájame na asi 2-3 cm kocky, dáme do misky osolíme, okoreníme a posypeme razcou podľa chuti. Pripravíme si šalotku a zelenú papriku nakrájanú na malé kocky. Pradajky nakrájame na kocky.

2. Krok

V plytkom hrnci alebo hlbšej panvici s pokrievkou si rozpustíme lyžicu bravčovej masti, na masti speníme cibuľku a nakrájanú papriku. Neskôr posypene mletou paprikou a pridáme mäso. Necháme mäso zatiahnuť. Pridáme nakrájané chery paradajky.

3. Krok

Keď pradajky pustia štavu tak pridáme kapustu. Zalejeme vodou a necháme dusiť kým nieje mäso a kapusta makké. Na záver pridáme šlahačku a necháme prevariť, ak je to potrebné tak možeme zahustiť. Podávame s knedlíkom, dobrú chuť.

Podobné recepty

Najlepší bravčový kotlíkový guláš
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepší bravčový kotlíkový guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Tofu tikka masala
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tofu tikka masala

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3

Maďarský guľáš

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravý segedínsky guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchla živanska v rure
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla živanska v rure

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Koložvárska kapusta

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Podobné recepty

Najlepší bravčový kotlíkový guláš
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepší bravčový kotlíkový guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Tofu tikka masala
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tofu tikka masala

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3

Maďarský guľáš

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravý segedínsky guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchla živanska v rure
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla živanska v rure

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Koložvárska kapusta

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Top kategórie

Mäsité jedlá

399 receptov

Lacné jedlá

579 receptov

Obed

983 receptov

Cuketa

134 receptov

Večera

846 receptov

Dezert

788 receptov

Raňajky

384 receptov

Pečivo

117 receptov
Recipe author image patrik_v_kuchyni

Segedínsky guláš podľa Patrika

Nesmrteľný klasický recept ale s mojôm malou úpravou.

120
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Mäso nakrájame na asi 2-3 cm kocky, dáme do misky osolíme, okoreníme a posypeme razcou podľa chuti. Pripravíme si šalotku a zelenú papriku nakrájanú na malé kocky. Pradajky nakrájame na kocky.

2. Krok

V plytkom hrnci alebo hlbšej panvici s pokrievkou si rozpustíme lyžicu bravčovej masti, na masti speníme cibuľku a nakrájanú papriku. Neskôr posypene mletou paprikou a pridáme mäso. Necháme mäso zatiahnuť. Pridáme nakrájané chery paradajky.

3. Krok

Keď pradajky pustia štavu tak pridáme kapustu. Zalejeme vodou a necháme dusiť kým nieje mäso a kapusta makké. Na záver pridáme šlahačku a necháme prevariť, ak je to potrebné tak možeme zahustiť. Podávame s knedlíkom, dobrú chuť.

Ingrediencie
300 g
bravčové stehno
1 ks
zelená paprika
6 ks
cherry paradajka
500 g
kyslá kapusta
1 ks
šalotky
mleté čierne korenie
drvená rasca
soľ
bravčová masť
mletá sladká paprika
1 ks
smotana na šľahanie