REKLAMA

Zdroj: ildipapp from Canva

Šalát z kyslej kapusty a jablkami

Šalát z kyslej kapusty a jablkami plný vitamínov, ktorý je ideálny ako príloha k jedlám alebo len tak ku desiate.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g kyslá kapusta Pridané do
  • 2 ks jablko Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 50 ml olej Pridané do
  • 2 Lyžice cukor Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Kapustu vyberieme z nádoby a necháme odkvapkať. Ak je príliš kyslá, môžeme ju spláchnuť pod studenou vodou.

2. Krok

Ošúpeme jablká a cibuľu a nakrájame na tenké prúžky. Jablká môžeme pokvapkať citrónovou šťavou, aby nezhnedli.

3. Krok

Na panvici zohrejte olej, pridajte cukor a jemne skaramelizujte. Potom pridajte cibuľu a restujte ju do mäkka.

4. Krok

Do panvice pridáme kyslú kapustu a jablká, premiešame a podusíme ďalších 5 minút.

5. Krok

Hotový šalát necháme vychladnúť a potom ho môžeme podávať.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Veľkonočné

246 receptov

Obed

4903 receptov

Dezert

3788 receptov

Mascarpone

344 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Večera

4619 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1514 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov